HSO

De beste aanbieder zijn van bedrijfsapplicaties op basis van Microsoft-technologie. Dat is de ambitie van HSO. Oplossingen waarmee we de processen en resultaten van onze klanten duurzaam verbeteren. Op basis van de Microsoft cloudplatformen en unieke branche-oplossingen, ontwikkelen we samen de optimale strategie voor jouw digitale transitie en route naar de cloud.

Opgericht in Nederland in 1989, zijn we inmiddels uitgegroeid tot één van de leading Microsoft-partners wereldwijd. Met 1800+ medewerkers in Europa, Noord-Amerika en Azië ondersteunen we lokale en internationale bedrijven in de retail, groothandel, industrie en (technische) dienstverlening, zodat zij met digitale technologie nu en in de toekomst het verschil kunnen maken.

Finalist 2021 Microsoft Partner of the Year Award

HSO is uitgeroepen tot finalist van de Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance 2021 Microsoft Partner of the Year Award. Dit is het tweede jaar op rij dat HSO wordt bekroond in deze categorie, nadat het in 2020 al tot winnaar van de award werd uitgeroepen. Het bedrijf werd geëerd onder een wereldwijd veld van top Microsoft-partners voor het aantonen van uitmuntendheid in innovatie en implementatie van klantoplossingen op basis van Microsoft-technologie.

HSO - Finalist Microsoft Partner of the Year

Waar is HSO goed in?

Microsoft Dynamics 365 (ERP & CRM) en Azure
Samen ontwikkelen we de optimale strategie en roadmap voor de digitale transitie van jouw organisatie en route naar de cloud. We ontwerpen, implementeren en beheren 24/7 jouw cloud-oplossing. Internationaal als dat nodig is.

Big Data, Advanced Analytics en IoT
Toepassingen op basis van Big Data, Internet of Things en Artificial Intelligence. Voor meer inzicht, fact-based beslissingen en betere voorspellingen. Essentieel om klanten te bedienen en om nieuwe businessmodellen te testen en succesvol te innoveren.

Engagement en Service Excellence
Wij hebben oog voor jouw klanten. Want als we die doorgronden kunnen we echt vernieuwende oplossingen bedenken. Klantgericht ondernemen en klanten verrassen met beter service heeft niets te maken met technologie. Het is een cultuuromslag.

Moderne werkplek en productiviteit
Werknemers en nieuw talent verwachten tegenwoordig een moderne werkplek. We helpen organisaties bij het implementeren van nieuwe manieren van werken. Waarmee medewerkers efficiënter kunnen kennis delen en samenwerken.

HSO Innovation

Onze kennis over industrie, technologie en bedrijfstransformatie komt samen in HSO Innovation. Zij ontwerpen, ontwikkelen, verkopen en onderhouden Dynamics Apps waarmee klanten, die Dynamics 365 of Dynamics AX gebruiken, zich strategisch kunnen onderscheiden en betere resultaten kunnen behalen. HSO Innovation levert ook professionele diensten rond de Dynamics Apps, nieuwe Microsoft-applicaties en technologieën zoals Artificial Intelligence (AI), Internet of Things (IoT) en Mixed Reality (AR/VR).

HSO & Microsoft

We zijn trots op onze klanten en de resultaten die we behalen. Sinds 2002 zijn we Gold Certified Partner en sinds 2006 behoort HSO tot de Microsoft Dynamics Inner Circle, slechts voorbehouden aan 1% van alle Microsoft partners wereldwijd. Ook hebben we een eigen HSO Academy en beschikken we over een internationale Managed Services-organisatie die 24×7 support biedt. We investeren continu in onze medewerkers en dienstverlening.

HSO | Nieuws