Enigma Consulting | Werken bij

Uiteraard zoeken wij mensen met talent, maar daarmee red je het niet bij Enigma. Grijp de kans om jezelf te ontwikkelen zodat je een expert wordt op het gebied van Treasury, Risk & Compliance of Betalingsverkeer. Wij willen het uiterste in je naar boven halen, daarom besteden wij veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling.

Enigma is een warm netwerk van topprofessionals en met elkaar willen wij daadkrachtig de markt verbreden. Wij zoeken alleen de toppers die ambitieus, eerlijk en betrokken zijn, want dat zijn onze waarden. Wij vinden dat je meer moet doen dan de klant verwacht, het overtreffen van deze verwachtingen. Het gaat om  de ambitie van de klant die we samen met de klant willen realiseren.

Om de ambitie van onze klanten te realiseren verwacht Enigma dat je ondernemerschap toont. Samen met jou gaan we op zoek naar je eigen kleur in het ondernemerschap zodat we weten waar je ondernemerstalent zit. Het omzetten van je ondernemerstalent in waarde voor klanten, maar ook in passende opdrachten voor jezelf en je collega’s.

De sleutel voor een succesvolle carrière bij Enigma is de combinatie van persoonlijkheid, talent en opleidingsniveau, want met alleen talent red je het niet.

Jouw ambitie, samen gerealiseerd!  

Enigma Consulting | Nieuws