Blue Bricks

Bij Blue Bricks maken we van iedere (IT-)verandering een groot succes.

Wat Blue Bricks uniek maakt is dat wij samen met klanten niet alleen een strategie vormen, we concretiseren en structureren deze ook daadwerkelijk. Een strategie die enthousiasmeert en richtinggevend is voor tactisch en operationeel niveau. Bij Blue Bricks roepen wij niet vanaf de zijlijn, maar wij zorgen voor resultaat.

Dit doen we met extreem gemotiveerde en kundige consultants vol passie voor het vakgebied. Bij ons staat de medewerker op de eerste plaats. Wij geloven in het najagen van dromen, in persoonlijke intrinsieke doelen en vooral in (werk)geluk. Wij zetten in op maximale persoonlijke ontwikkeling voor iedereen. Alleen zo maken we écht het verschil. Voor de klant, voor ons bedrijf en voor jou als consultant. Op werkgebied, maar ook privé.

Blue Bricks kernwaarden:

 • Medewerker op 1
  Persoonlijke ontwikkeling, maar dan écht: geen sporadische trainingen, wel een structureel ontwikkelingsprogramma met oog voor de fysieke gezondheid en mentale groei van iedere Blue Bricks collega.
 • Work hard, play hard
  Persoonlijke ontwikkeling, maar dan écht: geen sporadische trainingen, wel een structureel ontwikkelingsprogramma met oog voor de fysieke gezondheid en mentale groei van iedere Blue Bricks collega.
 • Het komt van binnenuit
  Niemand vraagt het ons om beter te worden. Dit willen we zelf. De intrinsieke motivatie om beter te presteren, zit in onze aard. We staan open voor nieuwe lessen en we leren van elkaar. Hoe die intrinsieke motivatie zo sterk komt? Omdat we daadwerkelijk enthousiast zijn over wat we doen!
 • Daadkrachtig en verantwoordelijk
  Hoewel iedere Blue Bricks collega uniek is, zitten daadkracht, lef en durf in het DNA van ons allemaal. Vastberaden pakken we opdrachten op en gaan er proactief mee aan de slag. Zo realiseren we succesvolle veranderingen voor onze klant. Snel en zonder rompslomp.
 • Oplossingsgericht
  Kritisch denken, maar wél in kansen en mogelijkheden. Met een oplossingsgerichte houding gaan we recht op ons doel af, in plaats van er onnodig lang omheen te draaien. Projectsucces is het enige resultaat waar wij ons bij neerleggen.

Het team van Blue Bricks

Wij bieden de beste mensen

Van IPMA A programmadirecteur tot productowner. Maar wij weten ook dat er een moment komt dat je zonder ons verder wilt. En terecht. Daarom dragen wij onze kennis graag over naar de werkvloer. Zo blijven onze klanten, ook zonder onze aanwezigheid, projectsuccessen behalen.

 • Portfoliomanager
 • Programmamanager
 • Projectmanager
 • Product Owner
 • Business analist
 • Scrum master

Benieuwd of Blue Bricks iets voor jou kan betekenen? Kijk dan op www.bluebricks.nl en neem vooral contact met ons op. Lijkt het je leuk om als consultant bij ons aan de slag te gaan? Bekijk onze werken bij site via www.werkenbijbluebricks.nl en vraag een kennismakingsgesprek aan.

Meer zien? Je kan ons ook volgen op Instagram via @bluebricksconsultancy. Wellicht tot snel op onze unieke locatie in Alphen aan den Rijn!

Blue Bricks | Nieuws