BLMC

Wat doet BLMC?

Hoe blijf je succesvol in een wereld van disruptie, onzekerheid en globalisering?
Een organisatie die zich beweegt in de dynamische wereld van vandaag heeft geen andere keus dan wendbaar te zijn. 

Dat vraagt om supply chain management; dé manier om klantwensen optimaal te vervullen, kosten te beheersen, je snel aan te passen aan veranderende omstandigheden en bedrijfsdoelstellingen waar te maken.

BLMC helpt organisaties, supply chains of onderdelen ervan te transformeren naar succes door het bedenken én realiseren van praktisch haalbare oplossingen. Dat doen we door middel van:

  • Consultancy: we analyseren de supply chain of een onderdeel daarvan en adviseren hoe het verbeterpotentieel te realiseren.
  • Projectmanagement: we realiseren aanwezig verbeterpotentieel door het implementeren van een organisatorische, procesmatige of technologische oplossing.
  • Interim management: we versterken tijdelijk de organisatie met extra kennis, ervaring en capaciteit gericht op het verbeteren van processen of afdelingen

We laten je niet achter met goedbedoelde analyses en adviezen, maar helpen je daadwerkelijk bij het realiseren van de verbetering.

Onze visie

Supply chain management: van afdeling naar managementfilosofie
Supply chain management wordt vaak gebruikt als synoniem voor een afdeling of een functie die ervoor zorgt dat alle processen in de keten, van inkoop tot en met retouren, zo effectief en efficiënt mogelijk verlopen. 

Door de eenzijdige nadruk op processen en kosten, blijven veel bedrijven supply chain management zien als een kostenplaats. Als ze met supply chain management aan de slag gaan, doen ze dat vooral om efficiëntie te verbeteren en kosten te besparen. Dat levert besparingen op, maar die resultaten zijn beperkt vergeleken met wat er mogelijk is. 

Wij geloven dat supply chain management een integrale managementmethode is waarmee bedrijven:

  1. klantwaarde kunnen vergroten;
  2. zich kunnen aanpassen aan de continu veranderende externe en interne omstandigheden;
  3. hun bedrijfsdoelstellingen weten te bereiken.

Lees hier meer over de visie van BLMC

BLMC | Nieuws