APPM Management Consultants | Werken bij

Maak jij Nederland met ons mooier?

Bij APPM werken al 25 jaar we aan innovatieve oplossingen op het gebied van ruimte, water, energie, elektrisch vervoer, mobiliteit en infrastructuur. Met zo’n 100 managers en adviseurs maken we Nederland elke dag een beetje mooier. We werken bevlogen aan projecten, omdat we oprecht in de opgaven geloven. APPM is een hechte netwerkorganisatie die expertise uit de verschillende werkvelden weet te verbinden. We zijn vindingrijk en weten nieuwe paden te bewandelen.

Doorlopend is APPM op zoek naar zowel nieuw als ervaren talent. Daarbij streven we naar een zo divers mogelijke samenstelling van APPMers. Diversiteit stimuleert de creativiteit en zorgt voor innovatie, daar zijn we van overtuigd. Werken bij APPM is werken met plezier. En vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen zit in ons DNA. Al 25 jaar. Spreekt jou dit aan? Solliciteer dan bij APPM.

Staat er geen passende vacature tussen, maar denk je wel dat wij goed bij elkaar passen? Schroom dan niet om contact op te nemen via werkenmetplezier@appm.nl.

APPM Management Consultants | Nieuws