AevesBenefit | Werken bij

Loop voorop in inkoop

We bieden de mooiste opdrachten in de markt aan gedreven talenten die bij toonaangevende klanten het verschil willen maken. Je vindt in AevesBenefit een betrouwbare en professionele werkgever met een uitstekende reputatie. Met meer dan veertig raamovereenkomsten in de publieke en private sector, zijn we marktleider op inkoopgebied. Kandidaten geven ons een 4.6* uit 5 sterren in het tevredenheidsonderzoek.

Stijg boven jezelf uit

Ons doel is dat jij groeit. Daarom geven we veel aandacht aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Trainingen, advies, AevesBenefit staat klaar om jou te helpen jouw volgende stap te zetten.  

Kom je net kijken? Dan hebben we verschillende traineeships, stages, en startersfuncties waarin jij met een vliegende start aan je inkoop-carrière begint.

Heb je al een paar jaar ervaring? Ook dan hebben we genoeg uitdaging. Of je nu wilt specialiseren, of juist de breedte opzoekt in je carrière, wij hebben de opdracht die bij je past. Zo blijft je werk een passende uitdaging.

What makes you tick?

Ontdek wat jóú drijft bij AevesBenefit. Opdrachten waar je blij van wordt, toonaangevende opdrachtgevers, een ijzersterke cultuur en legendarische bedrijfsfeestjes. Bij AevesBenefit heb jij zelf de regie over jouw carrière in inkoop. We geloven namelijk dat je op je best bent als je kunt zijn wie je bent. Want als jij doet waar je energie van krijgt, word je nóg beter. That’s what makes us tick.

AevesBenefit | Nieuws