AevesBenefit | Werken bij

Loop voorop in inkoop

We bieden de mooiste opdrachten in de markt aan talenten die gedreven en bevlogen zijn om bij toonaangevende klanten het verschil te maken. Je vindt in AevesBenefit een betrouwbare en professionele werkgever met een uitstekende reputatie. Met meer dan veertig raamovereenkomsten in de publieke en private sector, zijn we marktleider op inkoopgebied.

Stijg boven jezelf uit

Bij AevesBenefit hebben we veel aandacht voor jouw ontwikkeling. In de breedte en in de diepte en passend bij jouw ervaring en ambities. Ons gemeenschappelijke doel is erop gericht om jou een stevige stap in je ontwikkeling te laten zetten.

Om dit mogelijk te maken zien we je graag bij onze AevesBenefit Academy. Stap direct in op het niveau dat bij je past. 

What makes me tick?

Aan de basis van elke succesvolle carrière staat een stevig bewustzijn over jouw persoonlijke kracht en waarde. Wil je meer inzicht in je drijfveren? Doe dan nu de test What makes you tick? Dan zorgen we er straks samen voor dat jij boven jezelf uitstijgt en de volgende stap zet in je ontwikkeling.

Young Talent

Je staat aan de start van je carrière, je bent net afgestudeerd of hebt een paar jaar werkervaring, en inkoop is het helemaal? Stap dan in onze Young Talent Academy: een beproefde methode kennis en ervaring op te doen en boven jezelf uit te stijgen.

Young Professional

Wil jij bij gerenommeerde organisaties aan de slag en jezelf verder ontwikkelen? In onze Young Professional Academy bieden wij verschillende trainingen en kennissessies aan. 

Professionals

Jij weet waar je staat, wij faciliteren jouw ontwikkeling in onze Professional Academy. Jij bent de specialist, loopt voor de troepen uit en tilt het inkoopvak naar een hoger plan.

AevesBenefit | Nieuws