SENSE Recruitment

Adres- en contactgegevens van SENSE Recruitment. Neem contact op met SENSE Recruitment via telefoon of email.
SENSE Recruitment - Contact | Consultancy.nl

SENSE Recruitment | Contact

Adresgegevens:
Backershagen 99
1082 GT Amsterdam

Contactgegevens:
Telefoon: 020 220 29 00 
E-mail: info@sense-recruitment.nl

SENSE Recruitment - Contact | Consultancy.nl
Bedrijfsprofiel van SENSE Recruitment: een overzicht van SENSE Recruitment nieuws, interviews, vacatures en stages, events, rapporten en contactgegevens.
SENSE Recruitment | Consultancy.nl

SENSE Recruitment

Als nichespeler in Consulting en Business Technology hebben wij een scherp en volledig beeld van de huidige ontwikkelingen in de markt, evenals het aanbod en diversiteit in bedrijven. Zowel bij grote consultancy firma’s als medium sized nichespelers en interne projectorganisaties bij multinationals.

Binnen Consulting zijn wij gespecialiseerd in functies op het gebied van Business Process Management, Operational Excellence, Change Management, Lean en Six Sigma, Agile.

Business Technology en IT blijven in het consulting domein regeren. Met continue ontwikkelingen in Digital, Data Analytics, Big Data, Process Mining, de inrichting van IT-omgevingen, Cloud computing, Internet of Things en Security, bieden wij jou een scherp en volledig beeld van de carrière kansen in de markt. 

Bevlogen in ons vak, zijn wij gedreven om jou echt te leren kennen. Nieuwsgierig naar je drijfveren en passie, kijken wij samen in welke werkomgeving dit optimaal tot uiting komt. Wij streven naar een match waarin we op zowel ervarings- en vakinhoudelijke skills als je persoonlijke competenties perfecte aansluiting vinden.

Wij staan altijd open voor interessante ontmoetingen. Ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Neem dan direct contact met ons op om verder te praten! Op tel.nr 020 229 29 00 of via email info@sense-recruitment.nl.

Bedrijfsinformatie van SENSE Recruitment: diensten, hoofdkantoor, aantal medewerkers, omzet en overige bedrijfsgegevens van SENSE Recruitment.
SENSE Recruitment - Bedrijfsinformatie | Consultancy.nl

SENSE Recruitment | Bedrijfsinformatie

SENSE Recruitment Nederland

Opgericht
:
Oprichters
:
Type bedrijf
:
Diensten
:
Hoofdkantoor
:
Aantal kantoren
:
Aantal medewerkers
:
Een overzicht van de social media accounts van SENSE Recruitment op LinkedIn, Twitter, Facebook, Google+, YouTube en Instagram.
SENSE Recruitment - Social Media | Consultancy.nl

SENSE Recruitment | Social Media

SENSE Recruitment Nederland

Werken bij SENSE Recruitment: Kom meer te weten over een carrière bij SENSE Recruitment en ontdek hoe het is om voor SENSE Recruitment te werken.
SENSE Recruitment - Werken bij | Consultancy.nl

SENSE Recruitment | Werken bij

SENSE Recruitment is een recruitmentbureau in Amsterdam, opgericht in 2008. Groot netwerk binnen het consulting domein, opgebouwd in tien jaar. Met name onder de passief werkzoekende. We kennen de ambities van de kandidaten, besteden veel aandacht aan de relatie en volgen hen op de voet. Daardoor weten wij wat voor hen nodig is om een volgende stap in hun carrière te gaan zetten.

Bij SENSE Recruitment werk je in een jonge, ambitieuze omgeving waar ontwikkeling centraal staat. Veel vrijheid en verantwoordelijkheid binnen het team van 5 medewerkers.

Wij zijn gespecialiseerd in functies op het gebied van Business Process Management, Operational Excellence, Changemanagement, Agile, Lean, Six Sigma, Big Data en posities op het snijvlak van business en IT, Digital, Data Analytics, Process Mining, de inrichting van IT- omgevingen, Cloud Computing, Internet of Things en Security.

Wij richten ons tot junioren, mediors, seniors evenals directie posities. Dit doen wij sector breed.

Bij SENSE Recruitment draait het om de perfecte match, waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Oog voor detail en een samenwerkende benadering, gericht op het creëren en ondersteunen van de carrièrestap die past bij de wensen en mogelijkheden van de kandidaat. We investeren dan ook veel tijd in het leggen van de juiste relaties om een waardevolle match te kunnen maken. Voor kandidaten is SENSE Recruitment geen bureau voor één keer, maar een relatie waarmee zij in de toekomst als opdrachtgever/kandidaat vaker mee willen samenwerken. Je benadert het zoeken naar potentiele kandidaten dan ook vanuit een ‘partnership’.

Qua bedrijven zie je overlap waarmee wij samenwerken. Maar het is afhankelijk van de kandidaat waar deze het beste past op basis van de expliciete kenmerken waar bedrijven van verschillen zoals stijl, cultuur, ambitie, niveau van opereren (strategisch, tactisch, operationeel).

Bekijk de vacatures bij SENSE Recruitment.

SENSE Recruitment - Werken bij | Consultancy.nl

SENSE Recruitment |