Design Thinking opleiding

Aanbieder
UPD
Type
Training
Kosten
€1.695,-
Duur
2 dagen
Aantal deelnemers
-
Doelgroep
Professionals
Taal
Nederlands / Engels

In de wereld van vandaag is er geen ruimte meer voor lange ontwikkeltrajecten. De vraag van de klant verandert continu. En alleen bedrijven die in staat zijn om hierop in te spelen blijven succesvol.
Moderne bedrijven stellen hun teams in staat om snel klantgericht te innoveren. Aan de hand van Design Thinking kun je snel innovatieve oplossingen creëren voor deze veranderende marktvraag.
Deze opleiding begint met een snelle recap van de theorie. Het is daarom handig als je al iets van kennis hebt van Design Thinking. Bijvoorbeeld omdat je de Design Thinking Fundamentals hebt gevolgd. Het is echter geen vereiste.

Voor wie is deze opleiding?

Bij Design Thinking stel je jouw klant centraal. En in principe heeft iedereen klanten; intern of extern. De methode is daarom in principe overal toepasbaar en voor iedereen waardevol. Als je maar de behoefte hebt om écht waarde te creëren voor jouw gebruikers.

We zien dat deze opleiding veelal bezocht wordt door afdelingsmanagers, Agile/Scrum specialisten, verbeterspecialisten en procesverbeteraars. Een hele brede groep mensen dus, waarbij de drang om optimale klantwaarde te creëren de verbindende factor is.

Wat kun je na afloop van de Design Thinking opleiding?

Na afloop van deze opleiding kun je zelfstandig de Design Thinking methode toepassen.
Je kent de verschillende fasen uit het Design Thinking proces en je weet hoe deze fase gebruikt om tot een goed eindproduct te komen. Daarbij heb je voldoende kennis om Design Thinking sessies in groepsverband te begeleiden.

Algemene informatie

Aanbieder: UPD

Type: Training

Kosten: €1.695,-

Duur: 2 dagen

Aantal deelnemers: -

Doelgroep: Professionals

Taal: Nederlands / Engels

Meer opleidingen in Algemeen

Meer opleidingen in Algemeen

Meer opleidingen van UPD

Meer opleidingen van UPD

Meer opleidingen

Wij gebruiken je gegevens alleen om deze aanvraag te verwerken.
Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.