Agile Bootcamp

Aanbieder
WIN
Type
Training
Kosten
€1.395,-
Duur
3 dagen
Aantal deelnemers
Onbekend
Doelgroep
PMO’ers, projectmanagers, portfoliomanagers en business analisten
Taal
Nederlands

HET DOEL

Nu je aan het begin van je Agile reis staat komen er heel wat vragen op je af. Want wat betekent Agile nou eigenlijk voor jou? Hoe verhouden Agile en jij zich tot elkaar? En wat betekent deze ontwikkeling voor jouw team, alle overige teams en de organisatie in zijn geheel? Tijdens de Agile Bootcamp ga je de antwoorden hierop vinden.

VOOR WIE

De Agile Bootcamp is bedoeld voor iedereen die in een project- of veranderorganisatie werkt en meer wil weten over Agile en wat dit voor haar of hem betekent. Bijvoorbeeld: PMO’ers, projectleiders, Scrum Masters, Product Owners, Agile teamleden, teamleiders en managers die aan het begin van hun Agile reis staan.

PROGRAMMA

De Agile Bootcamp is opgesplitst in drie dagen.

DAG 1: AGILE IN DE BASIS

We beginnen met de basis. Wat is Agile? Hoe werkt het op teamniveau? Met deze vragen gaan we aan de slag.

Daarnaast bieden we je de keuze om je voor te bereiden op het examen voor Professional Scrum Master (PSM) level I en Professional Scrum Product Owner (PSPO) level I.

Tijdens de eerste dag behandelen we onder andere de volgende onderwerpen:

DAG 2: AGILE EN ORGANISATIE

We bekijken Agile op organisatieniveau: hoe werkt het als je Agile gaat opschalen? Hoe gaat de samenwerking tussen meerdere teams in zijn werk? Hoe creëer je verbinding tussen de teams en het management? En wat is jouw rol in het geheel? De thema’s:

DAG 3: AGILE EN IK

Wat is jouw plek in Agile? Hoe verhoud jij je tot deze ontwikkelingen? En wat betekent dit voor jouw verdere groei en ontwikkeling, als professional én als mens? Deze vragen staan centraal op de derde dag.

Tijdens deze dag ga je werken aan:

RESULTAAT

Na afloop van de driedaagse training weet je alles over de Agile principes en technieken op teamniveau en organisatieniveau. Je weet wat nodig is om op te schalen naar meerdere teams en welke zachte competenties daarbij horen. Je staat achter de verandering en bouwt mee aan de transitie naar een Agile organisatie. Bovendien heb je inzicht in je persoonlijke drijfveren en ontwikkeldoelen, zodat je blijvend kunt groeien in jouw nieuwe rol.

PRIJS

De investering voor deze drie dagen bedraagt € 1.395,00 per persoon. Genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW en inclusief het benodigde opleidingsmateriaal en catering. Na afloop ontvangt iedere deelnemer een certificaat van deelname.

Het examen voor de Scrum master en Product Owner zijn exclusief.

LOCATIE

Arthur van Schendelstraat 650
3511 MJ Utrecht

Wil je deze training samen met collega’s op eigen locatie volgen? Geen probleem! Wij komen naar je toe. Bel of mail ons voor het maken van een afspraak.

Algemene informatie

Aanbieder: WIN

Type: Training

Kosten: €1.395,-

Duur: 3 dagen

Aantal deelnemers: Onbekend

Doelgroep: PMO’ers, projectmanagers, portfoliomanagers en business analisten

Taal: Nederlands

Meer opleidingen in Agile

Meer opleidingen in Agile

Meer opleidingen van WIN

Meer opleidingen van WIN