Agile officer

WIN

Algemene informatie

Aanbieder: WIN

Type: Training

Kosten: €1.395,-

Duur: 3 dagen

Aantal deelnemers: Onbekend

Doelgroep: PMO’ers, projectmanagers, portfoliomanagers en business analisten

Taal: Nederlands

DOEL VAN DE TRAINING
In deze driedaagse training leer je hoe je als Agile Officer de transformatie naar Agile werken zo efficiënt mogelijk kunt organiseren. Je krijgt een beeld van hoe de organisatie er straks uitziet, volledig Agile of hybride. Je leert hoe je de uitdagende rol van Agile Officer invult en je beschikt over alle bagage, om het eigenaarschap en de innovatiekracht van teamleden te vergroten.

VOOR WIE?
Deze training is bedoeld voor iedereen, die graag in het midden van de verandering staat, zoals: PMO’ers, projectmanagers, portfoliomanagers en business analisten.

GEWENSTE VOORKENNIS
Twee tot drie jaar ervaring in projectomgevingen, bij voorkeur op programma- of portfolio-niveau. Een vooropleiding met PRINCE2, IPMA PMO en Management of Portfolio’s is gewenst, maar niet noodzakelijk.

INHOUD VAN DE TRAINING
De training ‘Agile Officer’ is opgesplitst in drie dagen.

DAG 1: SEE THE CHANGE
We nemen je mee in de ontstaansgeschiedenis van Agile en Scrum. Na een introductie van Agile, leer je hoe het is om in een Scrum team te werken. Je leert je werk op een andere manier te plannen, zowel in theorie als praktijk, aan de hand van spellen en een casus. Na deze dag heb je kennis van relatief schatten, story points, KANBAN, scrum boards, rapportages en Agile tooling.

DAG 2: UNDERSTAND THE CHANGE
Je krijgt inzicht in de uitdagingen die komen kijken bij de transformatie naar Agile werken. Hoe kun je andere sleutelfiguren binnen de teams, zoals de Portfolio Manager, Agile Coaches en Senior Management ondersteunen? Je leert alle tools en technieken; van het gebruik van Jira, tot het organiseren van een Program Increment planning. En hoe houd je koers, als de organisatie opschaalt met Scrum teams? Je leert de verschillen tussen klassiek Portfoliomanagement en Agile PPM.

DAG 3: BE THE CHANGE
Deze trainingsdag wordt verzorgd door Agile Coaches uit de praktijk (De Kernploeg). We laten zien wat voor impact je gedrag heeft op de transformatie naar wendbaar werken, welke mindset nodig is om succesvol te zijn in een Agile omgeving en hoe je jezelf het beste positioneert als Agile Officer binnen de organisatie.

RESULTAAT
Na afloop van de driedaagse training ben je in staat om de rol van Agile Officer op je te nemen. Met nieuwe kennis, vaardigheden en tools help je de organisatie succesvol te groeien naar een wendbare, toekomstbestendige organisatie.

PRIJS
De investering voor deze drie dagen bedraagt € 1.395 P.P. EXCL. BTW, inclusief opleidingsmateriaal, lunch en versnaperingen. Na afloop ontvangt iedere deelnemer een certificaat van deelname.

Algemene informatie

Aanbieder: WIN

Type: Training

Kosten: €1.395,-

Duur: 3 dagen

Aantal deelnemers: Onbekend

Doelgroep: PMO’ers, projectmanagers, portfoliomanagers en business analisten

Taal: Nederlands

Meer opleidingen in Agile

Meer opleidingen in Agile

Meer opleidingen van WIN

Meer opleidingen van WIN

Meer opleidingen

Wij gebruiken je gegevens alleen om deze aanvraag te verwerken.
Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.