The Hackett Group mede-oprichter partner bij Accenture

19 juni 2011 Consultancy.nl

David Axson, een van de oprichters van wereldwijd adviesbureau The Hackett Group, is benoemd tot partner bij Accenture in de V.S. Hij wordt verantwoordelijk voor de Finance Transformation praktijk van Accenture en gaat onder andere ook wereldwijd verschillende research initiatieven leiden. Axson is een expert op het gebied van finance, strategie, shared services, performance management en risico management.

Over David Axson

Na zijn studie Accounting and Computer Science in Leeds (Verenigd Koninkrijk) begon David Axson zijn carrière bij de Britse bank Lloyds TSB. Na 2 jaar maakte hij de overstap naar Deloitte Haskins & Sells (de juridische voorganger van Deloitte), waar hij werkte in de consulting tak. In 1988 maakte hij de overstap naar concurrent A.T. Kearney, waar hij verantwoordelijk werd voor de FSI praktijk in Londen. Drie jaar later, in september 1991, besloot hij om The Hackett Group op te richten.

Over The Hackett Group

Na de oprichting in 1991 is The Hackett Group snel uitgebreid in Europa (o.a. Parijs, Frankfurt) en in de V.S. (o.a. Miami, New York, Chicago). In 1997 is het adviesbureau overgenomen door Answerthink. Meer dan 10 jaar later, in 2008, besloot Answerthink om het bedrijfsnaam terug te branden naar ‘The Hackett Group’. In 2009 kocht Hackett het toonaangevende strategie, operations en CFO advisory firma Archstone Consulting. The Hackett Group heeft wereldwijd 13 kantoren in de Verenigde Staten, Europa en Azië/Pacific.

Nieuws