REAAL draait hypotheek BPO terug

18 september 2009 Automatisering Gids

REAAL Verzekeringen neemt de administratieve verwerking van hypotheken terug in eigen beheer. REAAL had deze administratie in 2007 ondergebracht bij Ordina BPO, dat deze activiteiten begin dit jaar overdeed aan Centric.

Centric heeft de klanten van IT consulting firma Ordina BPO, dat inmiddels Centric FSS heet, zijn strategische visie op de service delivery uit de doeken gedaan en aangemoedigd deze te vergelijken met de eigen kijk op uitbesteding van backofficeprocessen. Centric heeft onder meer duidelijk gemaakt dat het inzet op een voortvarender en verdergaande rationalisering en standaardistie dan de verzekeraars vanuit adviesbureau Ordina gewend waren. REAAL is de eerste van Centric FSS’ circa tien accounts, die aan deze gesprekken de consequentie verbindt dat ze de hypotheekadministratie weer in eigen beheer gaat uitvoeren.

Op dit moment zijn bij Centric ongeveer 20 medewerkers direct betrokken bij de dienstverlening aan REAAL Verzekeringen. De verwachting is dat de overgang van de dienstverlening van Centric naar REAAL Verzekeringen in het eerste kwartaal van 2010 wordt afgerond.

Nieuws

Meer nieuws over