IAOP: PwC en EquaTerra zijn beste outsourcing bureaus

17 september 2009 Consultancy.nl

De International Association of Outsourcing Professionals (IAOP) heeft de laatste hand gelegd aan de prestigieuze Global Outsourcing 100 List 2009. Er zal op de 2010 Outsourcing World Summit (15-17 februari in Lake Buena Vista) vooruit worden gekeken naar de lijst, en deze zal in mei 2010 volledig worden gepubliceerd in een speciale reclamerubriek van Fortune magazine.

Accenture en IBM worden genoemd als beste service providers, PwC en EquaTerra hebben de topposities in de lijst van beste grote adviseurs.

Voor de prestigieuze lijst werden bedrijven die advies geven aan kopers en verkopers in de outsourcing getoetst op 18 criteria, waaronder de klanten-beoordeling, omzet en internationale activiteit. De ranking werd gemaakt door een onafhankelijk jurypanel, bestaande uit industrie-experts vanuit zowel het bedrijfsleven als de academische wereld.

EquaTerra

Sourcing specialist EquaTerra stond op de 2e plaats na PricewaterhouseCoopers en was de hoogst genoteerde sourcing gespecialiseerde adviseur in de categorie alle consultants. Mark Toon, CEO van EquaTerra zei: “Aangezien sourcing onze specifieke marktexpertise is, ben ik blij dat we hoger staan dan al onze directe concurrenten. Het is geweldig dat ons team van adviseurs publiekelijk wordt herkend door het respect en vertrouwen dat we hebben gewonnen van honderden cliënten wereldwijd, sinds we het bedrijf 6 jaar geleden zijn begonnen.”

Managing Director van IT consulting firma EquaTerra Nederland Paul Cornelisse voegt toe: "we zijn hier trots op en we zien dit als een bevestiging van ons lange termijn beleid".

De Global Outsourcing 100 en de World’s Best Outsourcing Advisors zijn waardevolle reference tools voor bedrijven die op zoek zijn naar de beste providers en adviseurs, volgens IAOP voorzitter Michael Corbett. “De bedrijven op deze lijsten hebben hun expertise volgens een rigoureus, onafhankelijk beoordelingsproces laten zien en vertegenwoordigen de top in de industrie.”

Nieuws

Meer nieuws over