Oud Ordina topman Ronald Kasteel directeur van KZA

04 november 2011 Consultancy.nl

Ronald Kasteel is per 1 november 2011 de nieuwe algemeen directeur van KwaliteitsZorg in de Automatisering (KZA), onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). Ronald Kasteel heeft ruim 22 jaar bij Ordina gewerkt, waarvan de laatste 12 jaar als CEO en voorzitter van de Raad van Bestuur. Sinds 1 september is hij opgevolgd door Stépan Breedveld. Kateel wordt aandeelhouder bij TSS wordt verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de kernactiviteiten van KZA, kwaliteitscontrole en testen.

Sinds juni 2011 is Kasteel benoemd tot lid van de raad van commissarissen van ORMIT.

KZA is zich de laatste twee jaar verder gaan specialiseren in zijn kernactiviteiten Quality Assurance & Testen. Dit heeft er onder andere toe geleid dat het bedrijf is samengevoegd met zusteronderneming Test Value. Daarnaast heeft er een verregaande professionalisering in de bedrijfsvoering van KZA plaatsgevonden.

“Na jaren actief te zijn geweest als CEO van een grote beursgenoteerde IT-onderneming, kijk ik er naar uit om samen met management en medewerkers KZA scherp te positioneren en stevig neer te zetten. Als algemeen directeur van KZA, een middelgroot IT-bedrijf, ben ik nu nauw betrokken bij de mensen en de markt. Hier ligt mijn hart”, aldus Ronald Kasteel.

“Met Ronald Kasteel halen wij een zwaargewicht binnen die de dynamiek van de dienstverlenende IT-industrie als zijn broekzak kent. Zijn brede ervaring, netwerk en leiderschap zullen KZA helpen in de volgende fase van uitbouw. Samen met de TSS Directieraad kijk ik dan ook uit naar de samenwerking met Ronald”, aldus Robin van Poelje, CEO van Total Specific Solutions.

Nieuws

Meer nieuws over