Oud bestuurder UniPartners Alleleijn wint BestGraduates

18 juli 2011 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Guy Alleleijn, oud bestuurder van UniPartners Tilburg, heeft de felbegeerde titel van BestGraduate 2011 gekregen. Daarnaast heeft hij een prijs van €10.000,- gewonnen en een Summer Course aan Harvard. Alleleijn heeft besloten om €2500,- te doneren aan het World Food Programme.

A.T. Kearney adviseur in Top 100 Best Graduate
In januari werd bekend dat Mark Reijman (27), Senior Business Analyst bij A.T. Kearney, is benoemd tot Top 100 Best Graduate. De adviseur, circa 3 jaar werkzaam bij het strategy consulting kantoor, kwam op #3 na Jessica Sun (ING) en Sander Winckels (NS). De Best Graduates Top 100 is samengesteld op basis van alle deelnemers van de Best Graduate Games in de afgelopen vijf jaar – Reijman had meegedaan aan de 2006 editie.

Drie adviesbureau sponsoren Best Graduates
Het initiaitief BestGraduates wordt gesteund door 12 ‘topwerkgevers’. Onder de werkgevers die de Best Graduate Game sponsoren zijn ook drie adviesbureaus: Boston Consulting Group, Capgemini en KPMG. Graduates die het heel ver hebben geschopt in de adviesbranche zijn o.a. Herman Dijkhuizen (bestuursvoorzitter KPMG), Emile Gostelie (Oud Managing Partner van BCG Amsterdam) en Henk Broeders (CEO Capgemini Nederland en Strategic Business Unit Continental Europe and Asia Pacific).