Ordina verlengt ICT logistiek contract met Agri Retail

21 oktober 2011 Consultancy.nl

Agri Retail, franchisegever van de winkelformules Boerenbond en Welkoop, heeft haar overeenkomst met Ordina voor ICT-diensten met ruim twee jaar verlengd. Binnen de overeenkomst is Ordina verantwoordelijk voor het beheer, onderhoud en vernieuwing van logistieke en financiële applicaties van de retailer. Met deze overeenkomst zet Ordina wederom een stap in het versterken van haar positie in de industriemarkt.

“In onze strategie voor de formules BoerenBond en Welkoop staat customer excellence centraal”, zegt Peter van Hattum, Manager Demand Supply Chain & ICT van Agri Retail. “Hiermee bedoelen we dat we maximale toegevoegde waarde voor de klant willen leveren en tegelijkertijd het maximale willen presteren op operational excellence. Deze doelstellingen worden al enige jaren in de praktijk gerealiseerd in de samenwerking tussen Ordina en Agri Retail. We aarzelden dus geen moment om de samenwerking met Ordina voor twee jaar te verlengen.”

“We hechten veel belang aan langetermijnrelaties met onze klanten”, aldus Stépan Breedveld, CEO van Ordina. “Om dat te bereiken, moet je natuurlijk duidelijk meerwaarde bieden. Dit kunnen we bieden door te investeren in kennis van de branche van onze klanten en in uitgebreide kennis van voor hen belangrijke systemen. Zo zijn we één van de grootste Oracle-partners in Nederland. Ik ben er trots op dat ook Agri Retail onze meerwaarde heeft ervaren en zonder twijfel heeft besloten de samenwerking de komende twee jaar voort te zetten.”

De ICT-afdeling van Agri Retail draagt zorg voor de complete operationele ICT, waaronder de ontwikkeling, uitrol en het beheer van applicaties voor logistiek en distributie. Voor de logistieke ondersteuning maakt Agri Retail gebruik van Oracle-applicaties, Voor financieel management maakt de organisatie gebruik van AS400. Ordina voert de komende jaren het beheer van zowel de Oracle- als AS400-applicaties uit. Ook zal Ordina de maatwerkapplicaties doorontwikkelen, om Agri Retail verder te ondersteunen met het optimaliseren van haar financieel en logistiek management.

Nieuws