Novius platform BIP organiseert Cloud Computing event

05 januari 2012 Consultancy.nl

Op donderdag 16 februari 2012 organiseert Novius, oprichter van het platform Business Informatie-planning, het Landelijk Informatiemanagement Congres met als thema ‘What about the cloud’. Tijdens het event komen verschillende onderwerpen aan bod die te maken hebben met cloud computing en Business Informatieplanning.

Over het event ‘What about the cloud’
Cloud computing, is dit nu oude wijn in nieuwe zakken? Staan we aan het begin van een IT revolutie met een nieuwe manier van inrichten? Of hebben we het hier gewoon over marketing prietpraat, vooral een hype voor de sales afdeling? Door sprekers uit te nodigen van technische leveranciers zoals Microsoft, innovators zoals Jan Baan van Cordys en organisaties die te maken hebben met de implementatie op het ‘zachte’ vlak, proberen wij deze ontwikkeling te duiden en met elkaar de impact te bespreken op onze organisaties.

Vragen die aan bod zullen komen:
 
• Wat zijn de nieuwe mogelijkheden, beperkingen, voor- en nadelen voor interne organisatie (processen, organisatie, besturing, hoe mensen werken) en voor de bediening van klanten?

• Wat zijn beleidsthema's die hierbij relevant zijn (ook bijv. eigenaarschap, maatwerk/standaard, security etc.)? Wat is het mogelijk strategisch belang of strategisch voordeel van cloud?

• Wat betekent cloud computing voor de manier waarop we veranderingen in organisatie (vnl. projecten) plannen en realiseren?

• Kunnen we het BIP inzetten om deze vragen duidelijk te krijgen en daadwerkelijk cloud computing in onze organisatie geïmplementeerd te krijgen?

Zie de pagina BIP Event What about the Cloud voor het volledige programma.

Locatie en aanmelden
Het event vindt plaats in het pand van de Sociale Verzekeringsbank, Van Heuven Goedhartlaan 1 in Amstelveen. Deelname aan het event is gratis voor leden van het Platform Business Informatie-planning; voor niet-leden kost deelname €75,-. Aanmelden kan op de website van BIP.

Nieuws

Meer nieuws over