Nolan, Norton & Co. besteedt ICT beheer uit

22 maart 2006 Consultancy.nl
Meer nieuws over

Nolan, Norton & Co. (NNC) heeft de beheer van haar ICT uitbesteed aan ICT dienstverlener DeLorentz & Partners. Het betreft zowel de vaste werkplekken als de mobiele werkplekken van NNC professionals en omvat daarnaast hosting, storage, blackberries, beveiliging, backup, locatie-onafhankelijk werken en support (zowel remote als on-site).

Splitsing van Atos Origin

Vorige maand werd bekend dat Nolan, Norton & Co. een management buy out (MBO) heeft gepleegd van Atos Origin. Reden voor de MBO was het waarborgen van de absolute onafhankelijkheid van NNC als toonaangevend strategisch adviesbureau. NNC blijft onder leiding staan van managing partner Ger Damen. NNC werd onderdeel van Atos Origin nadat de onderneming in augustus 2002 KPMG Consulting overnam.

Over Nolan, Norton & Co.
Nolan, Norton & Co. (NNC) is een gerenommeerd Nederlands managementadviesbureau, dat het senior management van grote, veelal internationale ondernemingen adviseert en begeleidt bij het ontwikkelen en implementeren van hun ondernemingsstrategieën. Op basis van diepgaande kennis en ervaring op het gebied van Strategy, Organisation & Governance, Corporate IT en Execution is NNC in staat om haar klanten te ondersteunen bij complexe managementvraagstukken.

Over DeLorentz & Partners
DeLorentz & Partners ondersteunt bedrijven bij de levering, ontwerp, ontwikkeling, implementatie, beheer en onderhoud van ICT-infrastructuren.