MT 100 2008: GITP winnaar in consultancy en interim

18 november 2008 GITP

GITP nummer 1 in sectoren Management en Organisatie en Interim Management

Met een klantentevredenheid van respectievelijk 95% en 100% is GITP de onbetwiste winnaar in de categorieën 'Management en Organisatie' en 'Interim Management'. "Er is het afgelopen jaar écht iets gebeurd bij GITP", zo oordeelt het tijdschrift Management Team uit het top-100-onderzoek naar Nederlands beste adviesbureaus. Eerder dit jaar werd GITP door bestuurders al gekozen tot de nummer 1 in de Incompany 100.

Beoordelen en ontwikkelen

Beoordelen en ontwikkelen (B&O) van talenten van mensen, gefuseerd binnen de totale dienstverlening. Hiermee onderscheidt GITP zich van de standaard HR-bureaus. MT100: "De ‘beoordelaar en ontwikkelaar’ die het bedrijf tot in de haarvaten van de organisatie is, maakte in de sector Management en Organisatie een reuzensprong. Vorig jaar nog negende, nu onbetwist de winnaar. En, niet onbelangrijk, op maar liefst vijf van de negen beoordelingspunten kwam het bedrijf dat onder leiding van Han Looten en Arthur Verheul zo spectaculair aan de weg timmert, als beste in de sector uit de bus."

Alleen maar blije klanten

In de sectoren Management en Organisatie en Interim Management scoort GITP het hoogst als het gaat om oplossen van klachten, flexibiliteit, tijdplanning, budgetbewaking en prijs-kwaliteitverhouding. In de sector Interim Management is GITP winnaar op álle negen deelcategorieën. MT100: "Uniek! Anders kan de prestatie van GITP Interim Management niet worden genoemd. Alleen maar blije klanten."

Volwaardig partnership

In de sector Interim Management scoort GITP ook het hoogst onder andere op inhoudelijke kennis en samenwerking. Han Looten: "GITP biedt klanten een afgewogen mix van B&O-producten en -diensten. Klanten krijgen een sterkere rol in het creatieproces, als co-producent van hun eigen B&O-oplossing. Het inzicht in de reden en het beoogde doel van bepaalde interventies, neemt hierdoor toe. Zo ontstaat een volwaardig partnerschip. Een belangrijke voorwaarde voor gezamenlijk succes."

Nieuws

Meer nieuws over