Middle East Strategy Advisors aangesloten bij OC&C

26 september 2006 Consultancy.nl
Meer nieuws over

OC&C Strategy Consultants heeft een verregaand samenwerkingsverband getekend met adviesbureau Middle East Strategy Advisors (MESA). MESA, opgericht in 2002, is gestationeerd in het Midden-Oosten en levert strategy consulting, change management en investment advisory aan private en publieke klanten in de Midden-Oosten regio. Het partnerschap geeft OC&C de mogelijkheid om zijn wereldwijde voetafdruk substantieel te vergroten, door de integratie van kantoren in Abu Dhabi, Dubai en Masqat in zijn wereldwijde netwerk.

Beide adviesbureaus hebben in de afgelopen jaren al meerdere malen samengewerkt bij de uitvoering van diverse joint projects. Onder het partnerschap zal MESA een member-firm van OC&C worden, de naam OC&C overnemen en krijgt het adviesbureau toegang tot OC&C’s wereldwijde bestaansmiddelen en intellectuele kapitaal. Het partnerschap zal OC&C toegang geven tot nieuwe snelgroeiende markten (Dubai, Abu Dhabi, Oman, Qatar etc.) en talloze belangrijke belanghebbenden in de regio.

Michael Jary, wereldwijd managing director van OC&C, zei: “Ik wil MESA graag verwelkomen als member-firm bij OC&C’s wereldwijde netwerk. MESA’s expertise en competentie, hun track record met leidende organisaties in het Midden-Oosten, en hun hoge standaarden voor het leveren van resultaten zijn prijzenswaardig.”

Over OC&C Strategy Consultants

OC&C Strategy Consultants is een strategy- en management consulting bedrijf. Het adviesbureau heeft op dit moment 15 kantoren in 12 landen. OC&C werd in 1987 opgericht door partners van toonaangevende adviesbureaus als Bain & Company, Booz Allen Hamilton en McKinsey & Company. In 1992 opende OC&C een Nederlands kantoor in Rotterdam.