KPMG geeft consultants een Apple iPad 2 kado

11 juli 2011 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

KPMG België gaat vanaf augustus alle adviseurs een iPad 2 kado geven. Meer dan 850 professionals in de afgelingen Audit, Fiscaal en Juridisch Advies en Advisory zullen het Apple device ontvangen. De iPad 2 is volgens het adviesbureau de volgende stap op weg naar 'papierloze communicatie'.

Via een Wi-Fi systeem kan de iPad 2 draadloos verbinding maken met het internet overal waar er een netwerk aanwezig is. Hierdoor kunnen consultants ook in de kantoren van klanten snel en gemakkelijk documenten raadplegen of papierloze presentaties opstellen. Uit het persbericht van KPMG blijkt ook dat de iPad2 nieuwe mogelijkheden zal bieden op vlak van netwerken en business development.

De uitreiking van iPad2 wordt ook massaal gebruikt in de recruitment activiteiten van het adviesbureau met het verschil te maken bij getalenteerde studenten en starters.

"We zijn blij dat we de eerste organisatie in België zijn die de iPad 2 op een dergelijk grote schaal aanbiedt aan onze medewerkers. Als communicatiemiddel past de iPad perfect in onze ambitie om het papierverbruik zoveel mogelijk terug te dringen. Maar nog belangrijker is de impact op onze interne communicatie en onze dienstverlening: de iPad 2 zal onze professionals helpen om hun potentieel ten volle te benutten en zo het verschil te maken voor onze klanten," aldus Wouter Van Linden, Senior Compensation & Benefits Manager.