House of Performance sponsor van Kamermuziekfestival

20 december 2011 Consultancy.nl

Adviesbureau House of Performance heeft zich verbonden als sponsor van het het Internationale kamermuziekfestival. Het festival vindt plaatst tussen 26 t/m 30 december 2011 op verschillende locaties in Utrecht. Een van de locaties wordt het Oude Kantongerecht aan Hamburgerstraat 30, wat tegenwoordig het kantoorpand is van het adviesbureau.

"Wij zijn dit jaar weer een trotse sponsor van. Een festival wat je raakt, waar je je laat meevoeren met de muziek en waar passie en meesterschap bij elkaar komen" aldus House of Performance. Ook in 2010 was het adviesbureau uit Utrecht sponsor van het muziekevenement.

Janine Jansen zal net als vorig jaar fungeren als artistiek leider tijdens het Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht. 

Over het kantoor van House of Performance
Tot 1890 is in het gebouw waar nu het hotel De Rechtbank is gehuisvest, recht gesproken voor de stad Utrecht. Vanaf dat jaar wordt het Nederlands procesrecht uitgebreid met Het Kantongerecht voor onder andere private geschillen, waarvoor in 1910 de architect W.C Metzelaar de opdracht krijgt een Utrechtse Kantongerecht te ontwerpen. In 1912 opent het gerecht aan de Hamburgerstraat nummer 30. In 2002 wordt het Paleis van Justitie verplaatst naar de Catharijnesingel. Sindsdien wordt het pand behuist door diverse bedrijven, waardonder House of Performance.

Nieuws

Meer nieuws over