Fagro opent eerste kantoor in het buitenland

05 april 2010 Fagro Consultancy

Fagro Consultancy heeft haar eerste kantoor geopend in het buitenland. Het management consulting bureau, gespecialiseerd in finance en control, heeft per 1 april 2010 Fagro GmbH opgericht en een vestiging in Düsseldorf geopend. Fagro GmbH zal onder leiding komen van Christoph Pütz.

Fagro heeft vertrouwen in toekomst

Jos Paffen, Algemeen Directeur Fagro: “Fagro  heeft de afgelopen jaren zeer succesvol geopereerd. Sinds de oprichting in 1994 is Fagro gegroeid naar 180 medewerkers met kantoren in Arnhem, Eindhoven en Maastricht. In Duitsland zien we een grote potentiële markt die zich nog sterk dient te ontwikkelen. De oprichting van Fagro Duitsland is voor ons een eerste internationale stap die we met vertrouwen tegemoet zien.”

In 2009 realiseerde Fagro een omzet van €20,2 miljoen met 180 medewerkers in vaste dienst.

Per 1 januari 2010 afsplitst van Altran Groep

Fagro splitste zich in januari 2010 nog af van moederorganisatie Altran middels een management buy out op initiatief van het management van Fagro Nederland. Altran Groep is nog steeds de moederorganisatie van verschillende andere adviesbureaus, waaronder DCE Consultants en strategie consultant Arthur D. Little.

 

Nieuws