Allen Merrill wordt hoofd Financial Services Kurt Salmon

08 augustus 2011 Consultancy.nl

Adviesbureau Kurt Salmon heeft Allen Merrill aangesteld als President van de afdeling Global Financial Services. Merrill was voorheen werkzaam als consultant bij McKinsey & Company (Principal), Bain & Company (Director) en A.T. Kearney (hoofd Global Financial Services). Hij zal bij Kurt Salmon wereldwijd verantwoordelijk zijn voor de financiële dienstentak van het bedrijf.

In een reactie op Merrill’s komst zei Chiheb Mahjoub, president en CEO van Kurt Salmon: “Ik ben blij dat ik Allen Merrill mag verwelkomen. We hebben een sterke adviespraktijk voor financiële diensten in Europa, en een groeiende aanwezigheid in de Engelse markt. Zijn aanstelling geeft Kurt Salmon een geweldige mogelijkheid om onze groei in het Verenigd Koninkrijk te versterken. Ik kijk ernaar uit om met hem samen te werken.”

Kurt Salmon levert strategy consulting en management consulting diensten, zoals strategy, transactions, operations management, CIO-advisory, financieel management en change management. Hoewel Kurt Salmon diensten levert aan alle grote industrieën heeft de firma voornamelijk uitgebreide expertise in de retail/consumenten- en financiële dienstensector. Kurt Salmon is, samen met Alexander Proudfoot, onderdeel van de overkoepelende organisatie Management Consulting Group.

Over Kurt Salmon
Kurt Salmon is ontstaan door fusie tussen Kurt Salmon Associates en Ineum Consulting. Kurt Salmon heeft meer dan 1,600 consultants wereldwijd in dienst en kantoren in onder andere Australië, België, Frankrijk, Duitsland, Shanghai, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Kurt Salmon’s kantoor in Nederland werd in 2009 gesloten na teleurstellende financiële resultaten als gevolg van de financiële crisis.

Nieuws

Meer nieuws over