Adviseur Rob van Steen directeur Theaters Tilburg

15 september 2011 Consultancy.nl

Oud-consultant Rob van Steen (1967) is de nieuwe directeur van Theaters Tilburg. Hij werkte voorheen als adviseur bij DHV en KMPG Consulting, waarna hij directeur was van theater De Hanzehof in Zutphen. Van Steen volgt Leo Pot op, die twintig jaar directeur was van Theaters Tilburg.

Rob van Steen studeerde bedrijfskunde aan de Technische Universiteit Eindhoven. Vervolgens startte hij zijn carrière bij DHV AIB en KPMG Management Consulting. In 1997 besloot hij zich te richten op de culturele sector. Hij was in dat jaar mede-oprichter van LA Leisure & Arts Consulting.

Na enkele jaren in de culturele advisering te hebben gewerkt, werd hij in 2006 directeur en programmeur van de Stichting Theater en Congrescentrum Hanzehof in Zutphen. De stichting heeft een schouwburg, concertzaal en een evenementenhal in bezit. Naast zijn hoofdfunctie heeft hij enkele nevenfuncties, waaronder het bestuurslidmaatschap van Stichting Cement en het Bureau Promotie Podiumkunsten. Van Steen is getrouwd en heeft twee kinderen.

Nieuws