Lex Helmich voorzitter Interim Management register

04 augustus 2011 Consultancy.nl

Het Bestuur van de Stichting Interim Management Register (IM-Register) heeft per 1 juli a.s. Lex Helmich benoemd tot haar nieuwe voorzitter. Hij volgt hiermee Harry Gundlach op die deze rol vanaf 2007 vervulde. In zijn functie als secretaris van het Register zal Lex Helmich worden opgevolgd door Koen van der Drift die eveneens reeds deel uitmaakte van het bestuur.

Lex Helmich (1950) is vanaf 1994 actief in de interim management sector. Aanvankelijk werkzaam als zelfstandig interim manager werd hij partner bij zowel KPMG en later bij Atos Origin verantwoordelijk voor de interim management praktijk. Sinds 2009 is hij als adviseur en business coach verbonden aan meerdere organisaties die startende en snel groeiende innovatieve ondernemers begeleiden.

Over het Interim Management register
Het IM-Register vormt hèt keurmerk voor de Interim Management branche in Nederland. In het openbare register zijn niet alleen de registermanagers opgenomen, maar ook de interim managementbureaus die op professionele basis interim management aanbieden. Het IM-Register beheert tevens de gedragscode voor professionele interim managers en interim management bureaus en verzorgt de tuchtrechtspraak. Het IM-Register maakt professionaliteit van Interim Management zichtbaar in al zijn facetten.

Nieuws

Meer nieuws over