Ex-PwC en OC&C adviseur wordt Partner bij Delta

02 april 2012 Consultancy.nl

Delta Partners, een adviesbureau gespecialiseerd op het gebied van telecom en media, heeft Vinod Nair benoemd tot Senior Partner. Nair wordt verantwoordelijk voor de Aziatische region van Delta Partners en zal opereren vanuit Singapore.

Vinod Nair heeft meer dan 15 jaar ervaring in de adviesbranche. Na zijn studie Electrical Engineering aan de Universiteit van Calcutta (India) begon hij zijn carrière bij McKinsey & Company. In 1999, na drie jaar gewerkt te hebben bij het strategy consulting kantoor, maakte hij de overstap naar Diamond in Londen. Begin 2004 trad hij in dienst bij OC&C Strategy Consultants. Na 1,5 jaar besloot hij om terug te keren naar Diamond en werd hij als Managing Partner verantwoordelijk voor het adviesbureau in India. In september 2010, nadat PwC Diamond overkocht, maakte hij de overstap naar het Big 4 kantoor. Binnen PwC Advisory werd Nair partner en verantwoordelijk voor de TMT branche in het Verenigd Koninkrijk. En in februari van dit jaar besloot hij om de overstap te maken naar Delta.

Victor Font, Managing Director van Delta Partners: “Vinod krijgt als topman van Delta Partners de opdracht om onze footprint in Azië te versterken. Door zijn sterke achtergrond in de TMT sector en jarenlange ervaring in strategie en operations bezit hij de juiste capaciteiten om de ambitieuze groeidoelstellingen van Delta Partners in de regio waar te maken”.

Nieuws

Meer nieuws over