Ex-AT Osborne adviseur M. Govaert in RvC Beweging3.0

04 januari 2012 Consultancy.nl

Mariken Govaert, ex-adviseur van AT Osborne en Twynstra Gudde, is per 1 januari benoemd tot lid van de raad van commissarissen van zorgorganisatie Beweging 3.0. Govaert is sinds begin 2010 werkzaam als directeur Vastgoed voor Altrecht, een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Beweging 3.0 is zorgaanbieder in in de regio Eemland.

Naast de aanstelling van Mariken Govaert is ook Petra van Dam benoemd tot lid van de RvC. Zij vervangen Niek de Jong en René van Rijsselt, die sinds 2004 lid waren van de raad.

Govaert heeft tussen 1996 en 2005 gewerkt voor organisatieadviesbureau Twynstra Gudde. Na ruim 9 jaar in dienst bij het adviesbureau uit Amersfoort, maakte ze in 2005 de overstap naar AT Osborne. AT Osborne was net opgericht door 110 ex-Berenshot consultants en medewerkers, die zich afsplitste en verder gingen als ‘AT Osborne'. De divisie splitste van Berenschot omdat het dreigde haar zelfstandigheid, inclusief een eigen statutaire directie, te verliezen. Osborne voelde zich al een tijdlang niet meer lekker binnen de Berenschot Groep.

Nieuws

Meer nieuws over