Deloitte wederom beste Digitale Sollicitatie ervaring

31 oktober 2011 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Big Four adviesbureau Deloitte heeft voor het tweede jaar op rij de beste Digitale Sollicitatie ervaring gewonnen. De site was één van de vijf genomineerden en volgens de unanieme jury van platform Digitaal Werven heeft het adviesbureau het hoge niveau dat vorig jaar is neergezet vastgehouden en is geen enkele organisatie in staat geweest hen echt uit te dagen.

De overige genomineerden van dit jaar waren ASR, Capgemini, Klap Assuradeuren en Vumc. Vorig jaar waren maar liefst drie van de vijf genomineerden adviesbureaus: ConQuaestor, Deloitte en Eiffel. Ook vorig jaar was de jury het unaniem eens dat sollicitanten de beste ervaring doormaken op de website van Deloitte.

Het juryrapport van de WerkenbijDeloitte website
Deloitte heeft als winnaar van vorig jaar wel geluisterd naar de technische adviezen van de jury en daarmee het proces verbeterd. Ook de persoonlijke sfeer die Deloitte online weet over te brengen spreekt erg aan. Het advies van de jury om ook te letten op de enorme hoeveelheid content die de site nogal onoverzichtelijk maakt lijkt men genegeerd te hebben. Daarom herhaalt de jury zijn advies van vorig jaar: let erop dat de site geen ratjetoe wordt van verder goede content, houd het overzichtelijk. Zeker voor bezoekers die er de eerste keer komen is het mogelijk dat ze ‘verdrinken’ in de site. Deloitte heeft het hoge niveau van vorig jaar, een site rijk aan content, veel interactie en een duidelijke betrokkenheid van de medewerkers, goed vast weten te houden.

De Digitale Sollicitatie-Ervaring prijswinnaars van de afgelopen jaren:

2007: Reed Business
2008: TenneT
2009: TamTam
2010: Deloitte
2011: Deloitte