Conclusion: 30 adviesbureaus onder een kap

13 januari 2011 Consultancy.nl

Zakelijk dienstverlener Conclusion bedient zijn klanten vanuit een opmerkelijke bedrijfsstructuur, te weten een dertigtal autonoom opererende werkmaatschappijen die samen ketens van dienstverlening vormen. Conclusion heeft werkmaatschappijen - tot op zekere hoogte zelfstandige adviesbureaus - die diensten aanbieden op het gebied van management consulting (bijv. HRM consultancy, communicatie, finance, project management) en verschillende IT consulting bureaus. Een overzicht van de belangrijkste Conclusion werkmaatschappijen werkzaam in de adviesbranche:
- Conclusion Implementation
- Conclusion Consulting Industry
- Conclusion Advies en Management
- Conclusion All Finance Professionals
- Conclusion Change
- Conclusion Consulting Zorg
- Conclusion Energy Consultants
- Conclusion Financial Architects
- Conclusion Financiele Professionals
- Conclusion Human Capital Group
- Conclusion Mansal

Grote investering vereist in sociale cohesie

Een van de gevolgen van de vele verschillende werkmaatschappijen is dat er veel geïnvesteerd moet worden in de sociale cohesie van het bedrijf. Volgens directeur Erik Hallers is het verbinden van al die mensen de grootste uitdaging waar Conclusion voor staat.

Hallers stelt dat de zoektocht naar de grootste gemene deler vooral zit in het aspect mens en dat hij ervan houdt om mensen bij elkaar te brengen omdat daar betere resultaten mee te behalen zijn. De medewerkers voor Conclusions werkmaatschappijen worden dan ook met zorg gekozen aan de hand van een aantal overeenkomstige kernkwaliteiten. Daarbij gaat het om zaken als: ga je voor de inhoud, wil je mensen helpen, ben je aanspreekbaar, wil je iets extra`s doen. Volgens de Conclusion adviseur heeft de grootste gemene deler te maken met hoe medewerkers als mensen in het leven staan.

Nieuws