Rob van der Laan treedt af als voorzitter van Boer & Croon

08 januari 2011 Consultancy.nl

Rob van der Laan heeft per 1 januari van dit jaar zijn voorzitterschap bij Boer & Croon overgedragen aan Cateautje Hijmans van den Bergh, zo blijkt uit een persbericht van het management consulting adviesbureau. In 2004 kwam Rob van der Laan in dienst bij Boer & Croon.

In de afgelopen zeven jaar was hij onder andere partner Corporate Finance en uiteindelijk bestuursvoorzitter van de onderneming. Rob van der Laan blijft in dienst bij Boer & Croon en zal zich volledig richten op de Corporate Finance praktijk van het adviesbureau.

De opvolger van Rob van der Laan, Cateautje Hijmans van den Bergh, wordt de eerste vrouwelijke bestuursvoorzitter, nadat ze was eerder al de eerste vrouwelijke partner van het adviesbureau was. Hijmans van den Bergh is sinds 2002 was werkzaam als partner bij Boer & Croon Corporate Strategy.

Rob van der Laan treedt af

Over Rob van der Laan

Van der Laan combineerde zijn voorzitterschap met zijn functie als partner Corporate Finance. Van der Laan heeft in de afgelopen jaren o.a. fusies en overnames van grote bedrijven als Vopak, Vitae en Mediq begeleid. Rob van der Laan begon na de studie Bedrijfseconomie zijn carrièr bij Big Four bureau Deloitte. Vervolgens was hij o.a. in dienst bij Turnpoint, een onafhankelijke corporate finance boetiek.

Nieuws

Meer nieuws over