Conclusion partner Rob Benjamens wint Reclame award

20 mei 2011 Consultancy.nl

Rob Benjamens, partner bij Conclusion (werkmaatschappij Communication Architects), heeft de Coq de Grande Honneur prijs gewonnen van de Genootschap Voor Reclame (GVR). De verschillende GVR-prijzen zijn onlangs uitgereikt in het House of Amsterdam. Benjamens won de prijs voor de tweede keer, tien jaar geleden won hij ook al deze oeuvreprijs.

Volgens GVR-voorzitter Ruud Polman dankte Benjamens de prijs aan ‘zijn lange succesvolle bureaucarrière, internationale allure en aan zijn belangrijke vakbijdrage'. Polman reikte ook een Coq d’Honneur uit aan Jan Driessen van Aegon en voorzitter van de BVA.

De award 'De Jonge Haan' voor het aanstormende talent ging naar strategy director Boris Nihom van They. Daarmee liet hij PR & communicatiemanager Wouter Glaser van Hyves en Marjolein Kamphuis (ex-G-Star, eigenaar en creative strategist bij OKGO en hoofdredacteur van Dutch Cowgirls) achter zich. De drie moesten zich kort presenteren aan de kleine 50 bezoekers van het GVR diner en dat gezelschap koos vervolgens de winnaar.

Nieuws