Conclusion lanceert Lean Six Sigma game voor klanten

27 augustus 2010 Conclusion

Vanaf 1 september 2010 biedt Conclusion Consulting Industry haar klanten de mogelijkheid om op een ontspannen, maar toch serieuze manier kennis te maken met de praktische voordelen van Lean en de structurele aanpak van Six Sigma in de vorm van een Lean Game. 

De Lean Game is gebaseerd op een game die is bedacht door Philips Applied Technologies, waarmee Conclusion Consulting Industry een joint-venture vormt. De Conclusion Consulting Industry consultants hebben hun ervaringen met andere Lean games hieraan toegevoegd en het resultaat mag er zijn!

Waarom is de Lean Game iets voor u?

  • U neemt concrete verbeterideeën mee terug naar uw organisatie 
  • U leert wat Lean inhoudt en wat dat voor uw organisatie kan betekenen 
  • U raakt bekend met de meest gebruikte Lean technieken 
  • U gaat de mogelijkheden van Lean in uw eigen organisatie herkennen 
  • U bent op de hoogte van de noodzakelijke succesfactoren van werken volgens de Lean-methode 

Het Game Aanbod
De game bestaat uit een aantal spelrondes die zijn opgebouwd rondom het concept van de acht verspillingen en duurt ongeveer vier uur. Afhankelijk van de situatie wordt een administratief of operationeel probleem nagespeeld. Er is ook een combinatie met Lean-training mogelijk of maatwerk. 

Voor de echte Lean-enthousiastelingen wordt de game ook in combinatie met een één- of tweedaagse training aangeboden. 

Praktische informatie 
Wij kunnen de game of training bij u op locatie verzorgen, maar u kunt ook bij Conclusion op kantoor de training volgen inclusief lunch in ons biologische bedrijfsrestaurant. Uiteraard is het ook mogelijk om voor de Game en trainingen een vorm van maatwerk af te spreken. Voor vragen, prijzen en aanmeldingen kunt u contact opnemen met: 

Gilbert Kruidenier: gkruidenier@conclusion.nl of 
Edwin Lokkers: elokkers@conclusion.nl   

Nieuws

Meer nieuws over