Bain & Company oprichter naar Censeo Consulting

27 januari 2010 Consultancy.nl

Censeo Consulting Group (een wereldwijd adviesbureau gespecialiseerd in M&A, operations en supply chain advisory) heeft de aanstelling aangekondigd van Patrick Graham, medeoprichter van strategie consultancy Bain & Company als Senior Advisor en lid van zijn Board of Advisors.

Patrick Graham neemt meer dan 30 jaar ervaring mee naar Censeo in het ontwikkelen van bedrijfsmissies en competitieve business unit strategieën wereldwijd, die hebben geleid tot uitzonderlijk competitieve prestaties van diverse Fortune 500 bedrijven. Hij begon zijn carrière bij IBM en was later Senior Vice President van Boston Consulting Group (BCG), waar hij strategiedienstverbanden aanstuurde en grote klanten en intellectueel kapitaal ontplooide. Tevens was hij bewindvoerder bij Knox College. Graham verliet BCG en werd de medeoprichter van Bain & Company, waar hij een belangrijke rol speelde in de groei van het bedrijf. Na Bain was Graham Senior Vice President van de afdeling Strategy and Business Development van Gillette. Hier was hij verantwoordelijk voor alle fusies en acquisities, afsplitsingen en nieuwe zakelijke ontwikkelingen.
 
”Patrick Graham brengt een rijkdom aan ervaring mee door zowel zijn rol bij Bain als zijn rol als adviseur voor bedrijfskundig leiderschap bij een aantal van ‘s wereldse bekendste bedrijven”, zei Raj Sharma, President en CEO van Censo Consulting Group. Dhr. Graham merkte op: “Ik ben trots dat ik toetreed tot Censeo Consulting Group’s Board of Advisors. Ik ben erg onder de indruk van hoe Censeo zijn naam en reputatie heeft gevestigd in korte tijd dankzij zijn unieke benadering tot de problemen van klanten en zijn business model dat toptalent aantrekt.”