Adviesbureaus leveren bijdrage aan Masterclass HNW

25 oktober 2011 Consultancy.nl

Adviseurs van ICT consultancykantoren Ordina, Atos, Microsoft en Veldhoen + Company geven een inhoudelijke bijdrage aan de nieuwe Masterclass Het Nieuwe Werken (HNW) van het International Management Forum (IMF). De 8-daagse Masterclass Business IT Alignment start begin november.

Een overzicht van de docenten van de Masterclass Het Nieuwe Werken werkzaam bij een adviesbureau:

Tony Bosma, futurist en partner bij Ordina 
Stan Petit, principal consultant bij Atos 
Mark Meerbeek, strategy consultant bij Microsoft
Louis Lhoest, partner bij Veldhoen + Company

Over de Masterclass Het Nieuwe Werken
Het Nieuwe Werken (HNW) is onomkeerbaar en u moet u gaan afvragen of u slechts op kantoorkosten wilt besparen of dat u juist meer wilt halen uit de nieuwe mogelijkheden. In de Masterclass Het Nieuwe Werken (HNW) gaat het vooral over de culturele omslag, de wijze waarop gemanaged moet worden in de nieuwe situatie en natuurlijk ook of medewerkers wel in staat zijn om op deze nieuwe manier te werken. U hoort zowel de theoretische als de praktische kant van Het Nieuwe Werken (HNW) van een aantal zeer aansprekende deskundigen.

Voor wie is de Masterclass Het Nieuwe Werken
De Masterclass Het Nieuwe Werken (HNW) is een must voor het algemeen management, financieel management, informatiemanagement, HR-management, business consultants, programmamanagers en verandermanagers.

Startdata
De 8-daagse Masterclass Het Nieuwe Werken (HNW) wordt gehouden in Bloemendaal en vindt plaats op 9 november + 7 december 2011 en op 11 januari + 7 februari + 6 + 27 maart + 16 april + 5 juni 2012.

Kosten
De kosten van de 8-daagse Masterclass Het Nieuwe Werken (HNW) bedragen € 4.250,- (excl. 19% BTW) per persoon, incl. koffie, thee, lunches en een gratis iPad.

Klik hier voor meer informatie en inschrijving.

Nieuws