Necker van Naem zorgt voor doorstart van Segment

21 april 2011 Necker van Naem

Adviesbureau Necker van Naem heeft voor een doorstart gezorgd van Segment Personeel. Segment Personeel, de detachering-tak van publieke sector adviesbureau Segment Groep, werd begin april 2011 failliet verklaard door de rechtbank in Utrecht. Segment Groep is in 1996 opgericht en had circa 110 consultants in dienst.

Doorstart onder de naam NVN Detacheringen

Necker van Naem kocht de interim activiteiten van Segment Personeel BV en zal een doorstart maken onder de naam Necker van Naem Detacheringen. Hiermee versterkt Necker van Naem haar profiel als dé dienstverlener voor de publieke sector. NVN Detacheringen blijft een zelfstandig onderdeel van Necker van Naem. Voor de klanten van beide adviesbureaus heeft de overname geen gevolgen. 

Over Segment

Segment staat bekend als gespecialiseerde dienstverlener voor de overheid op de terreinen Ruimtelijke Ordening, Burgerzaken en Welzijn. In 2010 werd Segment nog uitgeroepen tot de best presterende dienstverlener voor de overheid.

Tweede overname van Segment door Necker van Naem

Necker van Naem kocht al eerder een onderdeel van Segment, namelijk organisatieadviesbureau Van Naem en Partners. In de zomer van 2010 was Jacques Necker verantwoordelijk voor die doorstart. Sinds juli 2010 zijn Jacques Necker en Van Naem Adviseurs gefuseerd.

Nieuws

Meer nieuws over