Hospitality Group blijft onverminderd groeien in 2015

13 februari 2015 Consultancy.nl 4 min. leestijd

Hospitality Group heeft het afgelopen jaar goede resultaten boekt. Het advies- en project-managementbureau wist het afgelopen jaar een groei van 19% te realiseren en breidde zijn team van vaste medewerkers van 60 uit naar 75. Ook in 2015 zet het bureau zijn groei onverminderd door. Zo traden begin 2015 al zeven nieuwe medewerkers toe.

Hospitality Group is het grootste bureau in Nederland voor hospitality, facility management en huisvesting. Gevestigd in Amersfoort telt Hospitality Group zo’n 100 professionals die meer dan 300 projecten per jaar uitvoeren bij grote (internationale) organisaties binnen het bedrijfsleven, de overheid, het onderwijs en de zorg. Het bureau heeft vijf werkmaatschappijen: Hospitality Consultants, Hospitality Design, Hospitality Interim & Search, Hospitality Bloom en Hospitality Lab.

Hospitality Group - Labels

Sterke groei
2014 was een goed jaar voor Hospitality Group. Naast een groei van 19% zag de groep het aantal vaste medewerkers binnen de organisatie van 60 naar 75 toenemen. In het begin van dit jaar werd het team versterkt met zeven nieuwe professionals. Volgens Henk Visser, algemeen directeur van Hospitality Group zullen daar in de loop van het jaar zeker mensen bijkomen: “Het zal daar niet bij blijven voor dit jaar, al is het niet onze eerste ambitie om groei voorop te stellen. Het is het resultaat van de inhoudelijke ontwikkeling van het bureau. We spelen in op de toenemende vraag naar gespecialiseerde kennis en het doorvoeren van toekomstbestendige verbeteringen in bedrijfsvoeringsvraagstukken op het gebied van hospitality, facility management en huisvesting en werken aan de integratie met HR en ICT”, aldus Visser.

Inspirerende en productieve werkorganisaties
Volgens Hospitality Group beseffen grote organisaties in de markt steeds meer het belang van het ontwikkelen van inspirerende en productieve werkorganisaties: “Dat zijn complexe samenwerkings-projecten voor Facility management, huisvesting, maar ook HRM en ICT terwijl de onderliggende opgave juist vereenvoudigen is. Hospitality Group ziet een sterke vraag ontstaan naar niet alleen het ontwikkelen van nieuwe werk(plek)concepten maar ook het begeleiden van management en medewerkers naar deze eigentijdse werkvormen.”

Hospitality Group

Net als in november vorig jaar, zijn ook begin 2015 zeven nieuwe professionals gestart binnen de diverse labels van Hospitality Group. Een overzicht van de recente benoemingen – binnen Hospitality Design, Hospitality Bloom en Hospitality Interim & Search:

Hospitality Design
Hospitality Design ontwikkelt, realiseert en implementeert integrale en duurzame hospitality- en huisvestingsconcepten voor centrale ruimtes in de werk-, zorg- en leeromgeving. Het team is inmiddels versterkt met Rob Sparnaay, die als Senior Consultant is gestart. Sparnaay heeft voorheen ruime ervaring opgedaan bij Benschop en Compass Group in het ontwikkelen van serviceconcepten en is bij Hospitality Design verantwoordelijk voor het team servicedesign.

Hospitality Bloom
Hospitality Bloom is het label voor verandermanagement en trainingen in hospitality, facility management en huisvesting. De trainingen worden georganiseerd rondom thema’s en sluiten aan bij actuele ontwikkelingen. Hospitality Bloom is versterkt met Renate Cremer, in de rol van Trainer. 

Hospitality Group blijft onverminderd groeien

Hospitality Interim & Search
Hospitality Interim & Search richt zich op het invullen van tijdelijke en vaste functies op het gebied van facility management, hospitality, huisvesting, inkoop- en contractmanagement en maatschappelijk vastgoed. Hospitality Group ziet de vraag binnen deze markt sterk toenemen en heeft het team op diverse plekken versterkt. Allereerst met Sanne Gehner (afkomstig van Randstad), die binnen Hospitality Interim & Search als tweede managing partner zal fungeren en vooral verantwoordelijk wordt voor de recruitmentdienstverlening. 

Verder starten er twee nieuwe interim-managers: Tom de Jong – afkomstig van ING –, waar hij facilitair verantwoordelijk was voor diverse locaties en regievoering, en per 1 maart ook Rian Eickmans, voormalig procescoördinator facilitaire zaken bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tenslotte zijn ook Madelon de Graaf en Moniek Dekker gestart, twee jonge talenten die deelnemen aan het ontwikkelprogramma van Hospitality Interim & Search en zich versneld ontwikkelen door een intensief opleidingsprogramma en uitdagende projecten bij opdrachtgevers.