Hospitality Group breidt uit met 7 nieuwe professionals

03 november 2014 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Hospitality Group heeft in het eerste half jaar van 2014 een flinke groei gerealiseerd. Zeven nieuwe medewerkers zijn de afgelopen maanden in dienst getreden en de projectenportefeuille is uitgebreid met een aantal aansprekende namen.

Met zo’n 90 adviseurs en interim-managers is Hospitality Group een van de grotere spelers in de adviesbranche die zich specifiek richt op de ondersteunende bedrijfsvoering. Het bedrijf, gevestigd in Amersfoort, bedient de markt vanuit vijf ‘labels’: Hospitality Consultants, Hospitality Interim & Search, Hospitality Design, Hospitality Bloom en Hospitality Lab. Tot de klantenkring behoren onder meer organisaties in bedrijfsleven, overheid, onderwijs, zorg en instellingen voor sport, welzijn en cultuur.

7 nieuwe professionals bij Hospitality Group

Om tegemoet te komen aan de toenemende vraag voor externe ondersteuning heeft Hospitality Group in de afgelopen periode zijn team versterkt met zeven nieuwe professionals. Eerder dit jaar trad Dorien Sellmeijer in dienst – zij werkt als consultant bij de adviesgroep Strategy & Sourcing. Daarvoor was ze werkzaam bij HTC Advies, een adviesbureau met een focus op de horeca-, recreatie- en cateringbranches. Ook Doranne Gerritse, voorheen van Saxion Hogescholen, is als consultant aan de slag gegaan bij Strategy & Sourcing.

In september werd het team uitgebreid met Nicole Rave, die de overstap maakte van AOS Group (voormalig AOS Studley). Zij werkt bij de adviesgroep Huisvesting als senior consultant. Voor de adviesdiensten op het gebied van Sport, Welzijn en Maatschappelijk vastgoed is afgelopen maand Marieke de Kogel aangetrokken. De alumnus van onder meer The SmartAgent Company en Ecorys is aangesteld als senior consultant. En onlangs maakte ook Loudmilla Kok-Oomen de overstap. Zij was hiervoor eindverantwoordelijk voor Real Estate bij Essent. Bij Hospitality werkt ze in de rol van senior consultant bij de adviesgroep Performance Management.

Daarnaast hebben twee interim-specialisten zich verbonden aan Hospitality. Frank Roelofs komt van Douwe Egberts Master Blenders en werkt inmiddels als interim-manager in Gabon, Afrika. Ferry van Deutekom, afkomstig van APG, is begin oktober gestart als facilitair interim-manager.

Vooruitzicht
Volgens Henk Visser, Managing Director van Hospitality Group, is de groei, naast licht economisch herstel, vooral het gevolg van de ambities van opdrachtgevers. “Opdrachtgevers hebben de wens hun DNA steeds meer te versterken met inspirerende en excellent georganiseerde voorzieningen op het gebied van hospitality, facility management en huisvesting.” Vooruitkijkend is de topman positief over de vooruitzichten: “we verwachten dat deze ontwikkeling zich ook in het tweede half jaar verder doorzet.”