Bram Jansen terug naar Deloitte Corporate Finance

15 december 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Bram Jansen is terug op het oude nest. Na een periode werkzaam te zijn geweest bij BoerCroon is hij weer teruggekeerd naar Deloitte Corporate Finance. In de rol van Senior Consultant M&A gaat hij zich bij het Big 4 kantoor richten op onder meer fusie- en overnametrajecten, corporate finance en waarderingen.

Na het behalen van zijn master Financial Management aan de Nyenrode Business Universiteit in 2007, begon Bram Jansen zijn carrière bij Marktlink Fusies & Overnames als Consultant M&A, waarbij zijn focus lag op fusies en overnames binnen het MKB segment. In 2011 vertrok hij naar accountants- en advieskantoor Deloitte, waar hij binnen Deloitte Corporate Finance als financieel adviseur begon en in ruim drie jaar uitgroeide tot Senior Consultant M&A. Eerder dit jaar verruilde hij Deloitte voor branchegenoot BoerCroon*, waar hij betrokken was bij M&A binnen het mid-market segment. 

Bram Jansen - Deloitte

Deloitte Corporate Finance
Per begin december heeft Jansen besloten om de omgekeerde weg te bewandelen, en wederom in dienst te treden bij zijn oude werkgever Deloitte, waar hij is aangesteld als Senior Consultant M&A. In die rol zal hij zich bezighouden op het snijvlak van M&A, corporate finance en bedrijfswaarderingen.

* BoerCroon ging eind oktober failliet. De consultancyactiviteiten werden volledig stopgezet, terwijl de gezonde onderdelen (Interim; Corporate Finance) een doorstart maakten. De M&A tak (circa 20 medewerkers) opereert momenteel als een aparte divisie – genaamd BoerCroon Corporate Finance.