Matthias Loebich & Henri Tcheng in BearingPoint MT

24 oktober 2014 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Wereldwijd management en technologie consultancybureau BearingPoint heeft Matthias Loebich en Henri Tcheng toegevoegd aan zijn global Management Committee. Beide partners hebben een lange track record bij het bureau en speelden een instrumentale rol bij de groei die de afgelopen jaren gerealiseerd werd.

BearingPoint is een Europees consultancybureau, al breidde het de afgelopen maanden ook zijn operaties uit naar het Midden-Oosten*. Het bureau wordt geleid door een wereldwijd ‘Management Committie’, welke bestaat uit veertien leden, die verschillende regio’s, sectoren en diensten vertegenwoordigen. Onlangs maakte Peter Mockler, Managing Partner sinds de management buy-out van het bureau in 2009, de aanstelling van twee nieuwe leden tot het senior leiderschapsteam bekend: Matthias Loebich en Henri Tcheng.

Matthias Loebich (42), Partner bij BearingPoint sinds 2007, leidt de zogeheten Discrete Industries praktijk, waaronder de service lines Industrial Equipment & Manufacturing en Automotive. Met meer dan 15 jaar ervaring in de consultancybranche heeft hij een bewezen track record binnen verschillende sectoren, ook in een internationale omgeving. Hij leidde grote transformatieprojecten binnen automotive en manufacturing. Loebich richt zich op supply chain management, performance management, process management, evenals IT-strategie en -implementatie.

Mattias Loebich Henri Tcheng Peter Mockler

Henri Tcheng (48), Partner bij BearingPoint sinds 1998, geeft leiding aan de Consumer Industries tak, waaronder de service lines Consumer Goods & Retail, maar ook Communication, Media & Entertainment. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in de adviessector. Tijdens zijn carrière heeft Tcheng diverse telecombedrijven, internet dienstverleners en energiebedrijven ondersteund bij het betreden van nieuwe markten. Hij is gespecialiseerd in digitale transformaties en compliance gerelateerde vraagstukken in de telecom- en energiesectoren.

“We zijn erg verheugd om Matthias Loebich en Henri Tcheng, twee erg op de klant gerichte sectorexperts, toe te voegen aan ons wereldwijde Management Committee. Beiden hebben significante, meetbare resultaten behaald voor hun respectieve klanten in Consumer Industries en Discrete Industries en hebben tevens een uitgebreide ervaring in het managen van internationale projecten. Met deze twee Partners intensiveren wij de ondersteuning in deze dynamische sectorsegmenten en blijven we op de hoogte van de snel veranderende vraag van onze klanten”, zegt Mockler.

Een paar maanden geleden, in juli, benoemde BearingPoint 5 nieuwe partners inFrankrijk en Duitsland.

5 Nieuwe Partners Voor BearingPoint

* In mei 2014 opende BearingPoint kantoren in Dubai en Abu Dhabi. Daarnaast dekt het andere regio’s door middel van een reeks partnerships en allianties, onder andere met West Monroe Partners (Noord-Amerika), ABeam Consulting (Azië), en Grupo ASSA (Zuid-Amerika).