Drie nieuwe organisatieadviseurs voor WagenaarHoes

17 september 2014 Consultancy.nl

Organisatieadviesbureau WagenaarHoes heeft begin deze maand de gelederen versterkt met drie nieuwe adviseurs. Ronald Bos en Paul Geertsema zijn aangesteld als Organisatieadviseur, en Joan Pluijmert als Associé. Het drietal versterkt het adviesbureau in zowel de publieke als zakelijke markt, en Bos zal tevens een rol spelen bij de WagenaarHoes Academie.

Ronald Bos
Ronald Bos startte zijn carrière bij de Ministeries van Volkshuisvesting en Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer, waar hij van 1992 tot begin 2001 werkzaam was binnen verschillende leidingevende posities. Tussen 1998 en 2001 was hij Management Consultant bij Origin Management and Consulting en vanaf 2000 is hij als zelfstandige werkzaam onder de naam rcbosconsulting als onder meer trainer, interimmanager en spreker. Sinds maart dit jaar is Bos tevens Directeur bij RegioEffect West, waar hij tevens coachingswerkzaamheden verricht voor onder andere mobiliteitstrajecten en jobhunting. Per september is hij bij WagenaarHoesaangesteld als Organisatieadviseur, Trainer en Spreker, maar ligt zijn focus op het versterken en uitbouwen van de WagenaarHoes Academie. Bos studeerde in 1987 af in Rechten aan de Universiteit Leiden.

Ronald Bos - Paul Geertsema - Joan Pluijmert

Paul Geertsema
In 2001 behaalde Paul Geertsma zijn master Arbeids-, organisatie- en personeelspsychologie aan de Universiteit van Groningen, waarna hij bij de universiteit aangesteld werd als Trainer communicatieve vaardigheden. In 2007 ging hij als Consultant Werving & Selectie werken bij Procam ICT, daarna vertrok hij naar SBI Training & Advies, om als Trainer/Adviseur aan het werk te gaan. Begin vorig jaar stapte hij over naar Youmeus, waar hij als Consultant werkzaam was met de focus op organisatieontwikkeling in de zorgsector. Ook Geertsma is begin deze maand aangesteld als Organisatieadviseur, in welke rol hij zich zal bezighouden met strategie, leiderschap en organisatieontwikkeling.

Joan Pluijmert
Joan Pluijmert behaalde in 2004 haar bul in Beleids- en organisatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg. Na haar studie was zij als Trainee betrokken bij de gemeente Dordrecht / Regio Drechtsteden. Begin 2006 zette ze een eigen bedrijf op – VisieR genaamd, een bureau in projectmanagement en advies. Per september heeft Pluijmert, die is gespecialiseerd in verandertrajecten, zich als Associé verbonden aan het adviesbureau uit Driebergen.

Nieuws

Meer nieuws over