Bram van Vliet van Hiemstra & De Vries naar Twynstra

15 september 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Bram van Vliet heeft onlangs het team versterkt van organisatieadviesbureau Twynstra Gudde. De van Hiemstra & De Vries afkomstige Organisatieadviseur gaat bij zijn nieuwe werkgever als Adviseur aan de slag. Hij zal zich voornamelijk richten op organisatieverandering binnen de publieke sector.

Bram van Vliet
In 2008 behaalde Van Vliet zijn master Bestuurs- en Organisatiewetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. In die tijd werkte hij als Beleidsmedewerker en Fractieassistent bij de Provincie Utrecht voor een politieke partij op het gebied van woningbouw en ruimtelijke ordening. Na zijn studie afgemaakt te hebben ging hij voor Hiemstra & De Vries werken als Organisatieadviseur en Projectleider voor de publieke sector. Hij adviseerde bij samenwerkingsvraagstukken en organisatieontwikkeling- en ontwerp van provincies, (grote) gemeenten en zelfstandige bestuursorganen (ZBO’s).

Twynstra Gudde

Twynstra Gudde
Sinds vorige maand is Bram van Vliet als Organisatieadviseur werkzaam voor het Amersfoortse adviesbureau Twynstra Gudde, dat diensten aanbiedt op het gebied van veranderkunde, organisatiekunde, samenwerkingskunde en project- en programmamanagement – wat aansluit bij Van Vliet’s expertise-gebieden. Van Vliet zal als Adviseur en Interim Manager adviseren bij de adviesgroep Overheid en Organisatie van Twynstra Gudde, met de nadruk op organisatieverandering bij samenwerkings- en flexibiliseringsvraagstukken.