Unacle benoemd tot Red Hat Premier Business Partner

27 augustus 2014 Consultancy.nl

Open source dienstverlener Red Hat heeft IT-bureau Unacle benoemd tot ‘Premier Business Partner’ op het gebied van datacenter en infrastructuur diensten. Hiermee is Unacle, onderdeel van zakelijk dienstverlener Conclusion, het eerste bedrijf in Nederland dat beschikt over de dergelijke certificering.

Unacle, opgericht in 2004, is een expertiseleverancier op het gebied van beheer van en advies over Unix-, Linux- en Middleware-omgevingen. Sinds april 2012 maakt het onderdeel uit van Conclusion.

redhat and unacle

Het IT-bedrijf uit Nieuwegein werkt al jaren samen met Red Hat, ‘s werelds grootste leverancier van open source-oplossingen. Zo levert het een hele reeks aan Red Hat-producten en diensten en ondersteunt het opdrachtgevers bij Red Hat implementatietrajecten. Op basis van de succesvolle samenwerking heeft Red Hat nu Unacle als eerste in Nederland van de 'Premier Business Partner’ voorzien. "We zijn er enorm trots op dat we als eerste in Nederland de Red Hat Premier Business Partner status hebben gekregen. Deze erkenning onderstreept niet alleen onze goede samenwerking van de afgelopen jaren, maar laat ook zien dat we terecht investeren in ons geloof in open source oplossingen,” zegt Rob Strubbe, directeur van Unacle.

Om daaraan toe te voegen: “De status Premier Business Partner wordt alleen gegeven aan partners die zorgen voor de hoogste bijdrage aan Red Hat en diens partner ecosysteem en een strategische relatie met Red Hat hebben. Klanten van Unacle werken hierdoor samen met een partij die specialisten en specialistische kennis in huis heeft van Red Hat-producten en -oplossingen en altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Cloud Computing, Identity Management en Open Source.”

Rob Strubbe and Dick Lans

"Unacle heeft een uitstekend track record op het gebied van customer service en levert een grote bijdrage aan het uitbouwen van open source competenties in Nederland”, zegt Dick Lans, country manager Red Hat Benelux. "Het behalen van de hoogste partnershipstatus is het beste voorbeeld van het leveren van een hoog dienstverleningsniveau aan onze klanten. We zijn dan ook erg blij dat Unacle de Red Hat Premier status heeft bereikt.”

Nieuws

Meer nieuws over