Andersson Elffers Felix organiseert event voor alumni

27 augustus 2014 Consultancy.nl

Aankomende vrijdag organiseert Andersson Elffers Felix (AEF) een event voor alumni. Tijdens de middag, getiteld “Tegen de Stroom in”, kijkt AEF samen met zijn medwerkers en alumni naar het verleden, de ontwikkelingen en de toekomst van het Utrechtse adviesbureau.

Slechts twee jaar geleden nog vierde AEF zijn 30 jarig bestaan. Het organisatieadviesbureau werd in 1982 opgericht en specialiseert zich in maatschappelijke vraagstukken en ondersteunt overheden, publieke- en private organisaties bij strategische vernieuwingen. Anno 2014 telt AEF ruim 40 adviseurs en heeft het zich in de krimpende adviesmarkt sterk staande gehouden, en groeit zelfs weer.

AEF Alumni bijeenkomst

Tegen de Stroom in

Om samen met oud-medewerkers van het consultancybureau terug te blikken op de historie, de ontwikkelingen en de toekomst, organiseert Andersson Elffers Felix op vrijdag 29 augustus 2014 op het Utrechtse kantoor aan de Maliebaan een evenement voor zijn alumni.  De dag heeft de titel “Tegen de stroom in”, ernaar verwijzend hoe AEF en zijn adviseurs zich in een moeilijke markt hebben weten te handhaven. “Centraal tijdens het evenement staan echter ook de ervaringen van de alumni zelf. We zijn benieuwd waar de ‘stroom’ onze alumni heeft gebracht, wat hun plannen zijn, en hoe zij terugkijken op hun tijd bij AEF,” zegt Aris van Veldhuisen, partner bij Andersson Elffers Felix.

Nieuws

Meer nieuws over