Sophie Conijn People Dev. Manager SparkOptimus

06 augustus 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Sophie Conijn is begin deze maand benoemd tot People Development Manager bij SparkOptimus. In haar nieuwe rol zal zij het snelgroeiende consultancybureau gaan versterken op het gebied van talentontwikkeling, training en coaching. Conijn werkte onder meer als Recruiter voor strategie adviesbureau McKinsey & Company en richtte haar eigen coaching bedrijf op: Sophie & Talent.

Sophie Conijn
Na het afronden van haar studie Psychologie aan de Universiteit van Utrecht in 2006, was Sophie Conijn bijna vier jaar werkzaam als Recruiter bij McKinsey & Company. Het gerenommeerde internationale strategiekantoor was voor haar een goede leerschool, maar in 2010 besloot Conijn haar baan op te zeggen en haar horizon te verbreden. In de daaropvolgende periode volgde zij een coachingsopleiding en richtte vervolgens Sophie & Talent op, waarbij ze jongeren hielp hun talenten te ontdekken en ontwikkelen. Onder deze naam werkte zij daarnaast in interim verband voor onder meer McKinsey en pensioenorganisatie PGGM.

Sophie Conijn - SparkOptimus

SparkOptimus
Begin deze maand besloot Conijn dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging en voegde zich bij SparkOptimus, een consultancybureau gespecialiseerd in digitale groei. Bij het advieskantoor gaat zij als People Development Manager aan de slag en zal haar kennis en ervaring van de afgelopen jaren aanwenden om de diverse aspecten van People Development te professionaliseren.

Conijn over haar aanstelling bij SparkOptimus: "In SparkOptimus heb ik de uitdaging gevonden, waarin ik kan doen wat ik leuk vind in een jonge, dynamische en vooruitstrevende organisatie. Iedereen denkt in kansen en mogelijkheden, waardoor de sfeer op kantoor positief en vol energie is. Ik voel me hier 100% gewaardeerd om wie ik ben en wat ik kan."

Het team van SparkOptimus werd onlangs al versterkt door Michiel Bos (Senior Manager) en Brenda de Ruiter (Junior Associate).