Aileen van Driel verruilt Grant Thornton voor BDO

23 juli 2014 Consultancy.nl

Accountants- en adviesbureau BDO heeft afgelopen maand de gelederen versterkt met Aileen van Driel (39). Ze is afkomstig van branchegenoot Grant Thornton, waar ze de afgelopen ruim 2 jaar werkzaam was. Bij BDO is Van Driel aangesteld als Senior Manager Ondernemingsrecht.

Na in 2000 haar studie Notarieel Recht aan de Universiteit Utrecht afgerond te hebben startte Van Driels loopbaan bij Wouters Advocaten & Notarissen/Andersen Legal als Candidate Civil Law Notary. In 2002 ging het juridische kantoor over in AKD – Van Driel verhuisde mee naar haar nieuwe werkgever, waar ze vervolgens tot 2006 werkzaam bleef.

Medio 2006 verruilde ze AKD voor notaris- en advocatenkantoor Holland Van Gijzen. Daar ging ze aan de slag als kandidaat-notaris met als specialisatie (internationaal) ondernemingsrecht, ook was ze vanuit de alliantie tussen Holland Van Gijzen en Ernst & Young betrokken bij de Dutch Legal Desk van het Big 4 accountants- en advieskantoor. Van Driel vertrok vervolgens in 2010 naar de Amsterdamse concurrent Norton Rose, waar ze de functie bekleedde van Senior Associate.

Aileen van Driel - BDO

Gedurende die periode fungeerde Van Driel ook als Voorzitter van JCI Rotterdam Haven, een vereniging voor ondernemers in de regio onder de 40 jaar. Hierna trad Van Driel in september 2012 in dienst bij Grant Thornton. Nu verbindt Van Driel zich aan BDO Legal, waar zij zich als Senior Manager Ondernemingsrecht zal richten op fusies en overnames, evenals het opzetten en begeleiden van fiscaal gedreven structuren.

Eerder dit jaar werd BDO Legal ook al uitgebreid met Simone van Susteren en Christel Vissers.

Nieuws

Meer nieuws over