Simone van Susteren en Christel Vissers naar BDO

11 april 2014 Consultancy.nl

BDO Legal – de juridische adviestak van BDO – heeft het team begin maart uitgebreid met twee nieuws adviseurs: Simone van Susteren en Christel Vissers.

Simone van Susteren (43) is als Senior manager arbeidsrecht begonnen bij BDO Legal. Hiervoor was ze werkzaam bij JAN Juristen, onderdeel van JAN Accountants & Belastingadviseurs. Daar was zij als vakgroepleider verantwoordelijk was voor de afdeling Recht. Tussen 1997 en 2006 werkte ze ook al voor BDO. Bij BDO Legal gaat ze zich vooral richten op arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht.

Christel Vissers - Simone van Susteren

Christel Vissers (40) is als Senior manager Legal voor de branchegroep zorg begonnen bij BDO Consultants. Hiervoor was ze jarenlang werkzaam als advocaat en interim-jurist voor onder meer LegalTree, Loyens & Loeff, Clifford Chance, NautaDutilh en gemeente Alphen aan den Rijn. Binnen BDO gaat Vissers zich volledig richten op de zorgsector en alle daarmee samenhangende juridische advisering, met name op het gebied van fusies en samenwerkingsverbanden, toezicht en regelgeving.

Nieuws

Meer nieuws over