Voogt Pijl & Partners partner van Het Pensioenforum

23 juli 2014 Consultancy.nl

Op 1 en 2 oktober vindt in het Scheveningse Kurhaus de 9de editie van ‘Het Pensioen Forum’ plaats. Zo’n 55 sprekers en 200 bestuurders uit de pensioenbranche zullen tijdens het jaarlijkse pensioen evenement hun opwachting maken. Het Amersfoortse adviesbureau Voogt Pijl & Partners heeft zich dit jaar wederom als netwerkpartner verbonden aan het pensioencongres, en zal in de vorm van een seminar ook een inhoudelijke bijdrage leveren.

Anno 2014 volgen diverse ontwikkelingen en trends binnen de pensioensector zich in hoog tempo op. Recentelijk nog bleek uit een uitgebreide analyse dat de populariteit van gegarandeerde pensioenstelsels flink is gedaald de afgelopen jaren. En zo maakten diverse bedrijven, waaronder Aon, reent bekend te overwegen hun pensioenfonds mogelijk naar België te verhuizen. Voor diverse stakeholders binnen de pensioensector vormen dergelijke recente ontwikkelingen rijkelijk stof tot nadenken en discussie tijdens het jaarlijkse pensioenevenement ‘Het Pensioen Forum’.

Elderly woman counting money in her hands

Het Pensioen Forum
Het Pensioen Forum is een twee-daags evenement voor onder meer vertegenwoordigers van pensioenfondsen, pensioenuitvoerders en verzekeraars, waar de laatste trends en actualiteiten rondom de pensioensector worden behandeld. Dit jaar vindt de 9de editie van het evenement plaats in het Kurhaus in Scheveningen, op 1 en 2 oktober. Tijdens diverse presentaties, debatten en praktijkcases over onderwerpen als het nieuwe stelsel, solidariteit & houdbaarheid, de nieuwe pensioencontracten en governance behandelen zo’n 55 topsprekers en 200 bestuurders de laatste trends en actualiteiten.

Sprekers
Diverse topbestuurders en overige sprekers komen tijdens het uitgebreide programma op 1 en 2 oktober aan het woord. Dit zijn onder meer: Ton Heerts (Voorzitter FNV), Peter Borgdorff (Directeur Pensioenfonds Zorg en Welzijn), José Meijer, (plv. Bestuursvoorzitter St. Pensioenfonds ABP), Emilie Schols (Lid RvT Pensioenfonds DNB), Jörg Paßmann (Senior Manager Pensions, RWE), Gerard Riemen (Algemeen Directeur, Pensioenfederatie). 

Happy senior couple calculating family budget at home. - Voogt Pijl & Partners

Voogt, Pijl & Partners
Ook de adviesbranche is vertegenwoordigd op ‘Het Pensioen Forum’. Net als vorig jaar heeft Voogt Pijl & Partners (VP&P) zich deze editie opnieuw verbonden als netwerkpartner van het congres. "Gezien de goede belangstelling en interessante onderwerpen, zijn we trots om net als in de voorgaande jaren netwerkpartner te zijn" aldus VP&P. Onderdeel van het partnership is een inhoudelijke bijdrage die het adviesbureau, in de vorm van een seminar, zal geven.

Nieuws