Nieuw consultancybureau opgericht: OS4Strategy

17 juli 2014 Consultancy.nl

De advieswereld is een nieuw consultancybureau rijker: OS4Strategy. Oprichter is Oele Steenks, voormalig hoofdredacteur van Reader’s Digest.

Steenks nieuwe carrièrepad komt niet helemaal uit de lucht vallen. Na in 2011 The Reader’s Digest na 19 jaar achtergelaten te hebben, waar hij als hoofdredacteur en publisher betrokken was bij de drie Benelux edities, ging hij verder als interim manager onder de naam Oele Steenks Communicatie. In de functie van ‘Business Connector’ adviseerde hij bedrijven over communicatiestrategieën, het lanceren van producten en services en hoe te handelen tijdens crisissituaties. Ook in de jaren ’90 werkte Steenks jarenlang als interim consultant, waarbij hij betrokken was bij opdrachten bij onder meer Ernst & Young, Interpolis en  Elsevier.

Oele Steenks - OS4 Strategy

Rondom deze twee periodes was de van huis uit bedrijfskundige Steenks werkzaam als hoofdredacteur van de managenttijdschriften Rendement, Elan en Succes, en als persvoorlichter bij Philips. Kortom, voldoende kennis van zaken.

OS4Strategy
OS4Strategy beweegt zich op het snijvlak van strategisch management, marketing en communicatie. Gericht op middelgrote organisaties en bedrijven, werkt volgens praktische methodes en is vanwege Steenks achtergrond bij een Amerikaanse multinational tevens sparringpartner voor bedrijven die het internationaal willen opzoeken. Het dienstenaanbod van OS4Strategy bestaat uit onder andere de volgende proposities:

OS4 Strategy - Diensten

Nieuws

Meer nieuws over