Thomas Arlit & Cosimo de Carlo co-CEO Altran Duitsland

09 juli 2014 Consultancy.nl

Het wereldwijde engineering- en consultancybureau Altran heeft twee nieuwe gezamelijke CEO’s benoemd in Duitsland. Thomas Arlit komt van een externe organisatie terwijl Cosimo de Carlo is gepromoveerd vanuit de interne organisatie. 

Thomas Arlit (47) zal zich met name richten op de Duitse operaties voor de Aerospace and Defence (ASD) industrietak, naast d e functionele gebieden Finance, Human Resources, Quality en IT. Hij zal rapporteren aan Michael Blickle, Altran’s Executive Vice-President voor Noord-Europa. Voor zijn aanstelling, was Arlit Chief Financial Officer bij Körber Process Solutions. Hij studeerde af aan de Georg-August Universiteit van Göttingen in 1992 met een Master titel in Business Administration. 

Altrn - Cosimo de Carlo - Thomas Arlit

Arlit zal de Duitse landenorganisatie samen leiden met Cosimo de Carlo (41), die is aangesteld als co-CEO. De Carlo werkte voorheen als Group Vice-President Automotive, Infrastructure & Transportation (AIT) voor Altran. Zijn belangrijkste taak zal het managen van diverse industrieën/praktijken worden, waaronder Automotive, Infrastructure & Transportation (AIT); Energy, Industry & Life Sciences (EILiS); Telecoms & Communications, Marketing en Programs & Innovation. Arlit, die afstudeerde aan de University “La Sapienza” in Rome in 1998 met een Master titel in Computer Science Engineering, zal ook rapporteren aan Michael Blickle.

Nieuws

Meer nieuws over