Hay Group UK versterkt adviesteam met Phil Pringle

17 juni 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Hay Group UK heeft recentelijk zijn team versterkt met Phil Pringle. Hij komt van ORC International, een specialist op het gebied van klant- en werknemer onderzoek. Pringle is benoemd tot Senior Consultant in Hay Group’s Employee Opinion Research divisie. 

De wereldwijde consultingorganisatie Hay Group heeft meer dan 3.000 werknemers binnen 87 kantoren in 49 landen. Hun Employee Opinion Research tak biedt maatgesneden survey-programma’s die organisaties helpen bij het aantrekken en behouden van talent, het verbeteren van operating efficiency, het effectiever managen van verandering, en het verhogen van werknemersprestaties. 

Phil Pringle - Hay Group

Pringle begon zijn loopbaan in 2005 toen hij zich bij ORC International voegde, in Londen. Na een aantal jaar verhuisde hij naar Melbourne, Australië, om mee te helpen bij de lancering van ORC’s Employee Research praktijk binnen de Asia-Pacific regio. In zijn meeste recente rol was Pringle European Business Manager, gevestigd in het Londense kantoor. 

Sam Dawson, hoofd van Hay Group’s Employee Opinion Research divisie binnen de UK, stelt: “Phil heeft uitstekende kennis van werknemeronderzoek en een sterk track record in het bieden van consultancy bij grootschalige, wereldwijde projecten."